Tilbud

Dame Salomon XA Pro 3D V8 GtX vandresko, dame Sort | Grå (Black Phantom) | Hverdagssko

DKK 1149.20 DKK 581.36

Vandtæt Salomon sko til kvinder Salomon XA Pro 3D V8 GtX er en opdateret udgave af den klassiske XA Pro sko, der i mange år satte dagsorden for trailsko og introducerede en ny generation af vandresko, …

Beskrivelse

Vandtæt Salomon sko til kvinder
Salomon XA Pro 3D V8 GtX er en opdateret udgave af den klassiske XA Pro sko, der i mange år satte dagsorden for trailsko og introducerede en ny generation af vandresko, der både kan bruges på ujævne vandrestier og til hverdag med et par jeans.
I forhold til XA Pro har de tidligere udgave er version 8 blødere og lettere, men grundlæggende har XA Pro V8 de samme gode kvaliteter som den gamle XA Pro og er en let og fleksibel sko, der giver dig præcis den støtte og komfort, som du har brug for udenfor de faste stier.
Denne udgave er forsynet med Gore-Tex membran, der garanterer tørre og varme fødder i selv det mest våde og udfordrende terræn. Den er defor velegnet til vandring i områder, hvor der er stor risiko for at komme igennem våde og sumpede områder som f.eks. Skotland, Island eller tilsvarende steder med meget nedbør året rundt.
Super pasform
Salomon XA Pro 3D V8 er skåret med kvindelæst og har nærmest perfekt pasform. Pasformen og ”fittet” kan nemt justeres ved hjælp af Quicklace-systemet, der gør det nemt at tilpasse og stramme skoen godt til på foden.
Derudover har Salomon tilføjet sin Sensifit-teknologi, som giver en sikker og stabil pasform og forsynet skoen med en solid tåkappe, der effektivt beskytter dine tæer mod stød og slag i ujævnt og kuperet terræn.
Stødabsorberende med godt vejgreb
Den formstøbte Eva-mellemsål sørger for god stødabsorbering, mens Contagrip MA ydersålen giver godt greb i ujævnt terræn, på glatte klipper og mudrede stier.
Mellemsålen er opbygget med Salomons 3D Advanced Chassis-teknologi, der gør skoen ekstra stabil i terrænet og forebygger skader ved hjælp af pronations-kontrol.
Alt i alt er Salomon XA Pro 3D 8V GtXen suveræn allround vandresko, som du kan bruge i det meste terræn og under de fleste forhold.
Detaljer:
Suveræn og gennemtestet allround vandresko til kvinder
Forsynet med vandtæt / åndende Gore-Tex membran
Drop 11 mm (hæl 35,7mm / forfod 24,7 mm)
Sensifit teknologi giver god pasform
Mellemsål: Formstøbt og stødabsorberende EVA-mellemsål
Indersål: Ortholite, der skaber et bedre miljø for foden
Ydersål: Contagrip MA med 5mm profilering, der giver stabilt greb i glat terræn
Membran: Gore-Tex
Snøring: Salomon Quicklace
Vægt: cirka 325 gram (UK 6,5)
Farve: Sort / Grå (Black Phantom)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Salomon XA Pro 3D V8 GtX vandresko, dame Sort | Grå (Black Phantom) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: