Tilbud

Dame Salomon X Ultra 4 Wide Gore-Tex vandresko, dame Grøn (Alloy | Quiet Shade) | Vandresko

DKK 1321.58 DKK 581.36

Velsiddende og vandtæt Salomon vandresko til kvinder Salomon X Ultra 4 er en velsiddende og super stabil vandresko specielt designet til kvinder. I udviklingen af skoen har Salomon tr…

Varenummer: YRR14.CV613783 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og vandtæt Salomon vandresko til kvinder
Salomon X Ultra 4 er en velsiddende og super stabil vandresko specielt designet til kvinder. I udviklingen af skoen har Salomon trukket på den viden om stabile, lette og agile trailrunningsko som positionen som markedsleder gennem en årrække har givet og tilføjet deres mangeårige erfaring med design af gode vandrestøvler.
Resultatet er en vandresko i topklasse, der sidder helt suverænt på foden og giver super støtte og stabilitet, når du bevæger dig på smalle stier, gennem terrænet eller op og ned af stejle bjergskråninger.
Salomon X Ultra 4 har en støbt overdel med et minimum af syninger, hvilket sammen med en ny konstruktion af pløsen, giver en suveræn pasform og et perfekt fit, så skoen sidder stort set lige så komfortabelt som din hverdags sneaker…
Denne udgave af X Ultra 4 er forsynet med Gore-Tex membran, som garanterer tørre og varme fødder i selv det mest våde og udfordrende terræn. Den er derfor velegnet til vandring i områder, hvor der er stor risiko for at komme igennem våde og sumpede områder som f.eks. Skotland, Island eller tilsvarende steder med meget nedbør året rundt.
Skoen har ekstra bredde i forfoden, så du får lidt ekstra plads til tæerne.
Super pasform og støtte
Salomon X Ultra 4 er skåret med kvindelæst, har en lidt blødere sål og er en smulere lavere end herremodellen, så den passer ekstra godt til en damefod. Den har – grundet den støbte overdel – en perfekt pasform. Pasformen og ”fittet” kan nemt justeres ved hjælp af Quicklace-systemet, der gør det nemt at tilpasse og stramme X Ultra4 godt til på foden. Derudover har Salomon tilføjet sin Sensifit-teknologi, som skaber en sikker og stabil pasform. Den solide tåkappe beskytter effektivt dine tæer i kuperet og ujævnt terræn.
Salomons ADV-C Chassis-teknologi gør skoen ekstra stabil og støttende omkring ankelleddene, samtidig med at den forreste del af skoen forsat er fleksibel, hvilket sikrer en god og ubesværet skridtafvikling.
For at give yderligere støtte har Salomon tilføjet ”Active Support” i form af ”to vinger”, der kan spændes ekstra godt til omkring foden, så den holdes godt fast og på plads i skoen, når du bevæger dig i vanskeligt terræn.
Skoen har ekstra bredde i forfoden, så du får lidt ekstra plads til tæerne i forhold til den ”normale” version af X Ultra 4.
Stødabsorberende med godt vejgreb
Den formstøbte EVA-mellemsål sørger for god stødabsorbering, mens Contagrip MA ydersålen med sin optimerede profilering giver godt greb i ujævnt terræn, på glatte klipper og mudrede stier.
Alt i alt er Salomon X Ultra 4 GtX en suveræn allround vandresko til kvinder. Perfekt i det meste terræn og med Goretex membran, der gør den ideel til brug, når det er vådt og mudret.
Detaljer:
Overdel: Sensifit giver god pasform
Mellemsål: Formstøbt EVA-mellemsål og
Indersål: Formstøbt Ortholite sål
Ydersål: Contagrip MA med 5mm profilering, der giver stabilt greb i glat terræn
Membran: Gore-Tex
Pasform: Skåret til kvinder og har derfor en smallere læst
Wide Fit – ekstra bredde i forfoden, der giver lidt mere plads til tæerne
Drop: 11 mm
Snøring: Quicklace
Forstærket tå-kappe
Vægt: 390 gram (UK 6,5)
Farve: Grøn (Alloy / Quiet Shade)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Salomon X Ultra 4 Wide Gore-Tex vandresko, dame Grøn (Alloy | Quiet Shade) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: