Tilbud

Dame Salomon X Ultra 4 Mid Goretex Wide vandrestøvle, dame Blå (Quarry | Blue) | Vandrestøvler

DKK 1368.90 DKK 554.32

Let, vandtæt og ekstra bred vandrestøvle til kvinder Salomon X Ultra 4 Mid GtX Wide er en let, velsiddende og super stabil vandrestøvle, der er specielt designet til kvinder. I udviklingen af …

Varenummer: YRR14.CV613721 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Let, vandtæt og ekstra bred vandrestøvle til kvinder
Salomon X Ultra 4 Mid GtX Wide er en let, velsiddende og super stabil vandrestøvle, der er specielt designet til kvinder.
I udviklingen af støvlen har designteamet hos Salomon trukket på mangeårige erfaring med design af stabile, lette og agile trailrunning sko og kombineret den med deres viden om gode vandrestøvler.
Resultatet er en let vandrestøvle i absolut topklasse, der sidder helt suverænt på foden og giver super støtte og stabilitet, når du bevæger dig på smalle stier, gennem terrænet og opad og nedad stejle bjergskråninger.
Salomon X Ultra 4 har en støbt overdel med et minimum af syninger, hvilket sammen med en ny konstruktion af pløsen, giver en suveræn pasform og et perfekt fit, så støvlen sidder superkomfortabelt på foden.
Denne udgave af X Ultra 4 Mid GtX er forsynet med Gore-Tex membran, som garanterer tørre og varme fødder i selv det mest våde og udfordrende terræn. Den er derfor velegnet til vandring i områder, hvor der er stor risiko for at komme igennem våde og sumpede områder som f.eks. Skotland, Island eller tilsvarende steder med stor nedbør året rundt.
Super pasform, støtte og ekstra bredde
Salomon X Ultra 4 Mid er skåret til kvinder og har en lidt blødere sål og lidt smallere end herremodellen, så den passer ekstra godt til en damefod. Den har – grundet den støbte overdel med et minimum af syninger – en perfekt pasform. Pasformen og ”fittet” kan nemt justeres ved hjælp af snøringen, der gør det nemt at tilpasse og stramme X Ultra 4 godt til på foden. Derudover har Salomon tilføjet sin Sensifit-teknologi, som skaber en sikker og stabil pasform. Den solide tåkappe beskytter effektivt dine tæer i kuperet og ujævnt terræn.
Salomons ADV-C Chassis-teknologi gør støvlen ekstra stabil og støttende omkring ankelleddene, samtidig med at den forreste del af støvle forsat er fleksibel, hvilket sikrer en god og ubesværet skridtafvikling.
For at give yderligere støtte har Salomon tilføjet ”Active Support” i form af ”to vinger”, der kan spændes ekstra godt til omkring foden, så den holdes godt fast og på plads i skoen, når du bevæger dig i vanskeligt terræn.
Støvlen har ekstra bredde i forfoden, så du får lidt ekstra plads til tæerne.
Stødabsorberende med godt vejgreb
Den formstøbte EVA-mellemsål sørger for god stødabsorbering, mens Contagrip MA ydersålen med sin optimerede profilering giver godt greb i ujævnt terræn, på glatte klipper og mudrede stier.
Alt i alt er Salomon X Ultra 4 Mid GtX en suveræn allround vandrestøvle. Perfekt i det meste terræn og ideel når det er vådt og mudret.
Detaljer:
Let damevandrestøvle til allround brug
Overdel: Sensifit giver god pasform
Mellemsål: Formstøbt EVA-mellemsål
Indersål: Formstøbt Ortholite sål
Ydersål: Contagrip MA med 5mm profilering, der giver stabilt greb i glat terræn
Membran: Gore-Tex
Drop: 11 mm
Wide Fit – ekstra bredde i forfoden, der giver lidt mere plads til tæerne
Snøring: klassisk snøring
Forstærket tå-kappe
Vægt: 370 gram
Farve: Blå (Quarry / Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Salomon X Ultra 4 Mid Goretex Wide vandrestøvle, dame Blå (Quarry | Blue) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: