Tilbud

Dame Salomon Predict Hike Mid GTX vandrestøvle, dame Sort (Vintage Khaki | Black) | Vandrestøvler

DKK 1034.28 DKK 581.36

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder Salomon Predict Hike Mid Gore-Tex er en let, vandtæt og superkomfortabel vandrestøvle til kvinder og e…

Varenummer: YRR14.CV613737 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder
Salomon Predict Hike Mid Gore-Tex er en let, vandtæt og superkomfortabel vandrestøvle til kvinder og et godt valg til dig, der ikke går med supertung oppakning, men stadig bevæger dig gennem sejt og krævende terræn og gerne vil have en let og stabil vandrestøvle, der giver god støtte.
I designet og udviklingen af Predict Hike Mid har Salomon kombineret komforten og stødabsorberingen fra en trail-sko med stabiliteten og robustheden fra en let vandrestøvle. Støvlen er opbygget med 11 mm drop, hvilket giver dig en hurtig og nem skridtafvikling og en nærmest rullende gang, hvilket gør støvlen ekstra velegnet til dig, der gerne vil gå ekstra hurtigt.
Du får dermed en støvle, der er perfekt både som en let vandrestøvle til rejse- og vandrebrug og som en komfortabel og robust støvle til en tur i skoven i al slags vejr.
Super materialevalg og gode løsninger
Støvlen er opbygget med en Energy Surge teknologi i mellemsålen, så du får en god aflastning og stødabsorbering undervejs. Du bliver derfor mindre træt, samtidig med at komforten er helt i top.
Predict Mid er forsynet med Gore-Tex membran, der giver dig en helt vandtæt støvle samtidig med at du kommer af med fugt og overskudsvarme gennem membranen.
Støvlen har en effektiv og godt profileret ydersål, der giver et godt fodfæste og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du støder på dine off-road eventyr.
Alt i alt er Salomon Predict Hike Mid er rigtigt godt valg til spejderbrug, som en kraftig efterårsstøvle til hverdagsbrug eller en let rejsestøvle f.eks. til New Zealand og tilsvarende hvor vejret kan byde på lidt af det hele.
Detaljer:
Vandtæt og åndbar vandrestøvle til kvinder
Gore-Tex membran
Damelæst
Energy Surge mellemsål giver ekstra god stødabsorbering og returnere energien i hvert eneste skridt, så du bliver mindre træt
Contragrip ydersål giver godt vejgreb
Vægt: 321 gram (halvt par str. 7½)
Farve: Sort (Vintage Khaki / Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Salomon Predict Hike Mid GTX vandrestøvle, dame Sort (Vintage Khaki | Black) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: