Tilbud

Dame Mammut Nova Mid GoreTex vandrestøvle, dame Grøn (Jade) | Vandrestøvler

DKK 1436.50 DKK 581.36

Vandtæt og let vandrestøvle til kvinder Mammut Nova Mid GtX er en meget let og komfortabel vandrestøvl…

Varenummer: YRR14.CV613714 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandtæt og let vandrestøvle til kvinder
Mammut Nova Mid GtX er en meget let og komfortabel vandrestøvle til kvinder og særligt velegnet i varmt klima og terræn, hvor en vandresko er for let og en traditionel støvle er for voldsom.
Nova er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender, hytte til hytte vandring og pilgrimsvandring som Caminoen og tilsvarende, hvor du kan proviantere undervejs og ikke skal bære på telt og kogegrej, men hvor terrænet stadig kan være lidt for krævende til sko.
God opbygning
Nova er opbygget med Mammuts Rolling Concept, der giver god bevægelsesfrihed og skridtafvikling i længderetningen samtidig med, at støvlen giver god ankelstøtte og stabilitet.
Bagstykket er skåret lavt, så støvlen ikke trykker på læggen, når det går stejl nedad. Pløsen/ forstykket er ret blød – så du har god bevægelsesfrihed i fodleddet, når du går opad.
Lækre materialer og Gore-tex membran
Støvlen er bygget op med Nubuck læder som ydermateriale. Læderet har god åndbarhed og tilpasser sig i brug din fod, så du får en suveræn pasform. Samtidig tilpasser det bløde læder sig hurtigt til foden og Nova kræver derfor meget let tilvænning og er hurtigt gået til.
Nova er også forsynet med en GoreTex liner, der effektivt holder vand ude af støvlen og samtidig tillader foden at ånde. Derudover er støvlen opbygget med varierende mængde af svedtransporterende skum, der giver god pasform, komfort og støtte til fødder og ankler.
Sålen er udviklet i samarbejde med Vibram og er mere bevægelig og blødere, end du vil oplever i traditionelle stive vandrestøvler. Den særlige profilering giver et godt greb i underlaget.
Alt i alt er Mammut Nova en super behagelig og let vandrestøvle, der er det perfekte valg til former for let vandring, uanset om det er på Caminoen med let oppakning eller en tur over dugvåde marker med hunden en tidlig efterårsmorgen…
Detaljer:
Let, vandtæt og komfortabel vandrestøvle til kvinder
Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag
Let Vibram Frog sål med speciel udviklet Hexagon struktur
Rolling Concept sål der støtter fodens naturlige rullende bevægelsesmønster
Vægt: 900 gram (for et par i str. UK 5.5)
Farve: Grøn (Jade)
Materiale:
Blødt nubuck-læder
GoreTex liner
Vedligeholdelse:
Støvlerne bør imprægneres efter behov for at vedligeholde og pleje læderet. Det forlænger støvlens levetid og bevarer de vandafvisende egenskaber. Vi anbefaler Springyard Eco Proofer.
Du kan også vælge en let lædervoks, der plejer læderet lidt mere og holder længere før det slides af. Vær dog opmærksom på at farve og overflade ændres. Har man først bruge voks på læderet, er det ikke muligt at gå tilbage til spray, eller oprindeligt udseende. du kan fint starte med spray, og når læderet så henad vejen begynder at være for udpint, kan du gå videre til voks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Mammut Nova Mid GoreTex vandrestøvle, dame Grøn (Jade) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: