Tilbud

Dame Mammut Nova Low Gore-tex vandresko, dame Sort (Black | Apricot) | Hverdagssko

DKK 919.36 DKK 581.36

Vandtæt og komfortabel vandresko til kvinder Mammut Nova Low GtX (Gore-Tex) er en vandtæt og super komfortabel vandresko til kvinder. Nova Low GtX er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender,…

Varenummer: YRR14.CV613770 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Vandtæt og komfortabel vandresko til kvinder
Mammut Nova Low GtX (Gore-Tex) er en vandtæt og super komfortabel vandresko til kvinder.
Nova Low GtX er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender, hytte til hytte vandring og pilgrimsvandring som Caminoen og tilsvarende, hvor du kan proviantere undervejs og ikke skal bære på telt og kogegrej. Da skoen er kraftigt vandafvisende, er den velegnet til brug i alle former for terræn og til de fleste vejrforhold.
God opbygning
Nova er skåret specielt til kvinder, der typisk har en smallere fod end mænd og opbygget med Mammuts Rolling Concept, der, men giver god bevægelsesfrihed og skridtafvikling i længderetningen, samtidig med at den stabile hælkappe giver god støtte og stabilitet til anklerne sideværts.
Lækre materialer og Gore-tex membran
Skoens ydermateriale er Nubuck. Læderet har god åndbarhed og tilpasser sig i brug din fod, så du får en suveræn pasform. Nova Low kræver derfor meget lidt tilvænning og er hurtigt gået til.
Nova er også forsynet med en GoreTex liner, der effektivt holder vand ude af skoen og samtidig tillader foden at ånde. Derudover er skoen opbygget med varierende mængde af svedtransporterende polstring, der giver god pasform, komfort og støtte til fødder og ankler.
Frog sålen er inspireret af frøens super fodfæste på alle underlag og udviklet i samarbejde med Vibram. Den er mere bevægelig og blødere, end du vil oplever i traditionelle stive vandrestøvler og har en særlig Hexagon profilering, der giver et godt greb i underlaget og på våde flader.
Alt i alt er Mammut Nova Low GtX en superbehagelig vandresko, der er det perfekte valg til former for let vandring og alle vejrforhold, uanset om det er på Caminoen med let oppakning eller en tur over dugvåde marker med hunden en tidlig efterårsmorgen…
Detaljer:
Let vandresko til Caminovandring, hytte til hytte-ture og tilsvarende lettere vandrebrug
Skåret til kvinder
Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag
Let Vibram Frog sål med speciel udviklet Hexagon struktur
Rolling Concept sål der støtter fodens naturlige rullende bevægelsesmønster
Gummiforstærkninger på udsatte slidpunkter
3D Memo foam skum giver ekstra god tilpasning og pasform
Vægt: 740 gram / par (str. UK 5,5)
Farve: Sort (Black / Apricot)
Materiale:
Ydermateriale: Blødt Terracare nubuck-læder. Terracare er produceret med minimalt brug af vand og med brug af elektricitet fra grønne energi-kilder
Liner: GoreTex
Snørebånd: Polyamid
Vedligeholdelse:
Vandresko bør imprægneres efter behov for at vedligeholde og pleje læderet. Det forlænger skoens levetid og bevarer de vandafvisende egenskaber. Vi anbefaler Springyard Therapy Waterproofing..
Du kan også vælge en let lædervoks, der plejer læderet lidt mere og holder længere før det slides af. Vær dog opmærksom på at farve og overflade ændres. Har man først bruge voks på læderet, er det ikke muligt at gå tilbage til spray, eller oprindeligt udseende. du kan fint starte med spray, og når læderet så henad vejen begynder at være for udpint, kan du gå videre til voks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Mammut Nova Low Gore-tex vandresko, dame Sort (Black | Apricot) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: