Tilbud

Dame Mammut Nova III Low GTX sko, dame Bark | White | Vandresko

DKK 1436.50 DKK 581.36

Varmt klima og let oppakning Mammut Nova III Low GTX er udviklet til ture med meget let eller ingen oppakning; en tur i s…

Varenummer: YRR14.CV613764 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Varmt klima og let oppakning
Mammut Nova III Low GTX er udviklet til ture med meget let eller ingen oppakning; en tur i skoven eller til arbejde, forlængede weekender, hytte til hytte ture og f.eks. Caminoen, hvor man kan proviantere undervejs og ikke bære på telt og kogegrej, men hvor terrænet stadig er krævende og underlaget udfordrende.
Mammut Nova er en sko for sig – vi har ikke fundet andre, der kan det samme. Blød og behagelig og støtter let hvor det er nødvendigt.
Nova kræver for de fleste ikke ret meget tilvænning og former sig ret hurtigt efter foden. Skoen giver en særlig god bevægelsesfrihed. Pløsen/forstykket er ret blødt – så du også kan bukke i ledet, når du skal opad.
Lækre materialer og vandtæt membran
Læder giver god beskyttelse og former sig efter foden, jo mere det bruges.
Skoen er bygget op i Nubuck læder (for god åndbarhed og smidig pasform) og har inderst en GoreTex membran til at holde regnen ude. Imellem de to lag er der en varierende mængde af svedtransporterende skum, der giver god pasform, komfort og støtte til fødderne.
Sålen er udviklet i samarbejde med Vibram og giver et godt greb i underlaget, uden at veje så meget som traditionelle såler. Der er rigtig god stødabsorbering i skoen og det er en helt igennem, gennemarbejdet vandresko.
Detaljer:
Materiale: tysk nubuck-læder og GoreTex liner
Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag
Let Vibram Frog sål med speciel udviklet Hexagon struktur
Rolling Concept sål der støtter fodens naturlige rullende bevægelsemønster
Vægt: 740 gram (for et par i str. UK 5.5)
Farve: Bark / White
Vedligeholdelse
Skoene bør imprægneres efter behov for at forhindre jord og andet trænger ind i læderet og tørre det ud. Det forlænger skoens levetid og bevarer de vandafvisende egenskaber.
Vi anbefaler en spray. Du kan også vælge en let lædervoks, der plejer læderet lidt mere og holdere længere før det slides af – vær dog opmærksom på at farve og overflade ændres. Har du først bruge voks på læderet, er det ikke muligt at gå tilbage til spray, eller oprindeligt udseende.
Du kan fint starte med spray, og når læderet så henad vejen begynder at være for udpint, kan du gå videre til voks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Mammut Nova III Low GTX sko, dame Bark | White | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: