Tilbud

Dame Mammut ML Innominata Pullover, dame Sand (Cheetah) | Fleece Jakker

DKK 1206.66 DKK 581.36

Ekstra blød og lækker fleece pullover til kvinder Mammut Innominata Pullover er en varm og funktionel fleece, der er perfekt både som et ekstra varmt mellemlag eller som en lun turtrøje, du kan…

Varenummer: YRR14.CV613506 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ekstra blød og lækker fleece pullover til kvinder
Mammut Innominata Pullover er en varm og funktionel fleece, der er perfekt både som et ekstra varmt mellemlag eller som en lun turtrøje, du kan have med i rygsækken og trække over hovedet i pauserne eller når I kommer frem til lejrpladsen. Innominata er skåret til kvinder og har et velsiddende feminint snit, der giver god bevægelsesfrihed, når du er afsted på tur.
Ekstra varm og lækker metervare
Innominata er fremstillet i Polartec® High Loft™, der med sin tykke pels-lignende struktur binder rigtig meget luft, hvilket giver en fantastisk isolation og holder dig godt varm. Udover evnen til at isolere, gør High Loft fleecen virkelig behagelig at have på, da fleecens struktur gør trøjen blød og let.
Grundet den glatte og bløde overflade er der minimalt med friktion mellem lagene, når du bruger fleecen under skaljakken og den er derfor perfekt som et ekstra varmt mellemlag til både skiløb og kolde vandredage.
Gode detaljer
Det er ofte de små ting, der gør forskellen og du skal bemærke de mange gode detaljer på Innominata Pullover. Den har en stor god kængurulomme, der er perfekt til varme kolde fingre og den gode dybe lynlås i halsen gør det nemt at ventilere. Bemærk også den høje krave, der varmer godt om hals / nakke og de elastiske afslutninger i ærmer og halsen, der sikrer, at fleecen sidder godt tæt til og holder på varmen.
Gode detaljer, der er med til at gøre Mammut Innominata Pullover til en gennemarbejdet fleece, du vil sætte pris på til både tur og kolde hverdage.
Detaljer:
Varm og blød fleece pullover til kvinder
Stor kængurulomme til at varme fingrene
Dyb lynlås gør det nemt at trække trøjen over hovedet og ventilere
Elastiske afslutning ved hals og håndled holder godt på varmen
Vægt. 347 gram
Farve: Sand (Cheetah)
Materiale:
Polartec® High Loft™’ (96% Polyester / 4% Spandex)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Mammut ML Innominata Pullover, dame Sand (Cheetah) | Fleece Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: