Tilbud

Dame Lowa Renegade Mid Gore-tex vandrestøvler, dame Lilla (Prune) | Vandrestøvler

DKK 1216.80 DKK 615.16

Verdens (måske) bedste allround Goretex vandrestøvle til kvinder Lowa Renegade er verdens (måske) bedste allround vandrestøvle og er ideel til det meste – Himalaya trekking, Caminovandring eller spejderbrug og har en "state of art" pasf…

Varenummer: YRR14.CV613722 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Verdens (måske) bedste allround Goretex vandrestøvle til kvinder
Lowa Renegade er verdens (måske) bedste allround vandrestøvle og er ideel til det meste – Himalaya trekking, Caminovandring eller spejderbrug og har en "state of art" pasform.
Renegade er efter 20 år på markedet blandt verdens bedste solgte vandrestøvler i sin kategori og er senest blevet hædret og optaget i det anerkendte Backpacker Magazines Hall Of Fame med verdens bedste outdoorprodukter.
Denne udgave af klassikeren er produceret med en læst, der er specielt udviklet til kvinder.
Tysk håndværk og unikke teknologier
Produktionen af Renegade er baseret på tæt på Lowas næste 100 års erfaring med produktion og design af kvalitets fodtøj.
Støvlen er opbygget med en overdel i blødt Nubuck læder, der har gode åndbare egenskaber. For at give støvlen de bedste mulige egenskaber til et allround brug er den yderligere forsynet med en GORE-TEX liner, der i praksis gør den tæt på 100% vandtæt.
Læst og pasform er næsten et kapitel for sig selv. Lowas læst er udviklet til nordeuropæiske fødder og er baseret på Lowas næsten 100 års erfaring med velsiddende kvalitets fodtøj. Du får derfor en støvle, der sidder perfekt med plads og støtte de rigtige steder, hvor det virkeligt betyder noget for dine fødders komfort.
For at give ekstra torsionsstivhed er sålen er opbygget med Lowas egen MONOWRAP teknologi, der er en 3-dimensionel PU-ramme, der dels går op om siden på støvlen (STABILITY FRAME) og dels ligger under hele foden (SUPPORT FRAME). Rammen giver en god sideværts stabilitet og støtte til foden, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn og tillader samtidig foden at arbejde frit i længderetning, så du stadig har en god skridtafvikling.
Mellemsålen er i sprøjtestøbt PU, der giver god stødabsorbering og ydersål er en kraftigt profileret og slidstærk Vibramsål, der både giver et godt greb i underlaget og har høj slidstyrke.
Snøresystemet er opbygget med lukkede hægter med i den nederste del og åbne låsehægter i toppen, så du nemt kan stramme støvlen godt til. Over anklen kan du ”låse” snøringen, så foden bliver spændt godt og behageligt fast.
Alt i alt gør kombination af gedigent tysk håndværk og brugen af de nyeste teknologier indenfor udvikling og produktion af vandrestøvler Renegade til et supervalg, hvis du er på jagt efter en vandrestøvle i topkvalitet. Det er også derfor, at støvlen er Lowas bedste sælgende model gennem de sidste 20 år.
Detaljer og materialer:
Vandtæt allround vandrestøvle til kvinder
Overdel: Nubuck læder
Liner: GORE-TEX
MONOWARP teknologi
Indlægssål ATC
Sprøjtestøbt PU mellemsål
Ydersål: VIBRAM EVO
Vægt: 860 gram (par)
Farve: Lilla (Prune)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra membranen i støvlen.
Fyld støvlerne ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage). Indimellem bør støvlerne imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør støvlerne rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer. Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Lowa Renegade Mid Gore-tex vandrestøvler, dame Lilla (Prune) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: