Tilbud

Dame Lowa Locarno GTX Low, vandresko, dame Grå (Anthracite|Turquoise) | Vandresko

DKK 861.90 DKK 581.36

Vandtæt vandresko med perfekt balance mellem livsstil og funktion Lowa Lorcarno GtX Low er en let rejse- og vandresko, der både er et godt valg til ujævne vandrestier og samtidig et godt valg som en casual sko til …

Varenummer: YRR14.CV613760 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Vandtæt vandresko med perfekt balance mellem livsstil og funktion
Lowa Lorcarno GtX Low er en let rejse- og vandresko, der både er et godt valg til ujævne vandrestier og samtidig et godt valg som en casual sko til de hverdage, hvor vejrguderne udfordrer og tester fodtøj og fødder med byger, regn og kulde.
Trods det simple og ”civile” look er Locarno tro mod sine rødder og du får samme gode komfort, mange af de samme funktioner og samme ”state of art” pasform som i Lowas vandresko og støvler. Skoen egner sig bedst til vandring med lettere rygsæk f.eks. til dagture i alperne, en god lang vandretur i skoven eller som en god og solid hverdagssko.
Denne udgave af vandreskoen er produceret med en læst, der er specielt udviklet til kvinder.
Tysk håndværk og unikke teknologier
Produktionen af Locarno er baseret på tæt på Lowas næste 100 års erfaring med produktion og design af kvalitets fodtøj.
Vandreskoen er opbygget med en overdel i blødt Nubuck læder, der har gode åndbare egenskaber. For at give skoen de bedste mulige egenskaber til et allround brug er den yderligere forsynet med en GORE-TEX liner, der i praksis gør den tæt på 100% vandtæt.
Læst og pasform er næsten et kapitel for sig selv. LOWAs læst er udviklet til nordeuropæiske fødder og baseret på LOWAs næsten 100 års erfaring med velsiddende kvalitets fodtøj. Du får derfor en sko, der sidder perfekt med plads og støtte de steder hvor det virkeligt betyder noget for dine fødders komfort.
For at give ekstra torsionsstivhed er sålen er opbygget med LOWAs egen MONOWRAP teknologi, der er en 3-dimensionel PU-ramme, der ligger under hele foden (SUPPORT FRAME). Rammen giver en god sideværts stabilitet og støtte til foden, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn, og tillader samtidig foden, at arbejde frit i længderetning så du stadig har en god skridtafvikling.
Mellemsålen er i stødabsorberende DynaPu og ydersålen er Lowas egen Hybrid Trac, der giver et godt greb på alle former for underlaget.
Alt i alt gør kombination af gedigent tysk håndværk og brugen af de nyeste teknologier indenfor udvikling og produktion af vandrefodtøj Lorcano til et supervalg, hvis du er på jagt efter en god og velsiddende sko, du kan bruge til både hverdag og tur gennem under alle vejrforhold og til alle formål.
Detaljer og materialer:
Overdel: Nubuck læder
Liner: GORE-TEX
MONOWARP teknologi
Indlægssål ATC
stødabsorberende DynaPu mellemsål
Ydersål: Lowa Hybrid Trac
Vægt: 700 gram / par
Farve: Grå (Anthracite/Turquoise)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør skoene rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer.
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Lowa Locarno GTX Low, vandresko, dame Grå (Anthracite|Turquoise) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: