Tilbud

Dame Lowa Lavena II GTX støvle, dame Brun (Slate|Berry) | Vandrestøvler

DKK 811.20 DKK 547.56

Lowa’s arbejdshest til hardcore vandring Perfekt til kvinder Lowa Lavena GTX er skåret over en kvindelæst og hele konstruktionen i ankelområdet er tilpasset en smallere fod. Resultatet er en pasform, der passer perfekt til kvin…

Varenummer: YRR14.CV613739 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lowa’s arbejdshest til hardcore vandring
Perfekt til kvinder
Lowa Lavena GTX er skåret over en kvindelæst og hele konstruktionen i ankelområdet er tilpasset en smallere fod. Resultatet er en pasform, der passer perfekt til kvinder.
Gennemarbejdet med gode detaljer
Støvlen er fremstillet i nubucklæder og med vandtæt GoreTex-membran. Lavena er en støvle, der egner sig til længere vandreture med tung oppakning. Modellen er en af Lowa’s klassikere.
I denne nye udgave, er ankel-fleksibiliteten (Flexfit®) en anelse blødere end tidligere. Dette for at opnå bedre komfort på de lange stræk op ad bjergsiden.
Vibram® Masai-sålen er udviklet til støvler, hvor det er vigtigt at have god kontakt med underlaget. Præcis, hvad du har brug for, når du går med fuld oppakning i uvejsomt terræn. Masai-sålen har forrest en ‘Climbing Zone’ for at give bedre fæste på små sten og klippesatser.
Lavena er lavet med Lowa’s Flexfit®, der hjælper til gode og kontrollerede ankelbevægelser takket være en fleksibel zone. Pløsen er anatomisk formet for forbedret bevægelsesfrihed og komfort.
Lowa’s patenteret X-lacing®-system holder pløsen på plads – både horisontalt og vertikalt, hvorved du undgår unødvendigt pres på foden og minimere sandsynligheden vabler.
Et 2-zoners snøresystem giver mulighed for god snøring: et over forfoden og et ved skaftet.
Alt i alt er en slidstærk vandrestøvle til kvinder, så hvis du på udkig efter en rigtig arbejdshest til vandreturen i Norge, Sarek eller det skotske højland er Lowa’s Lavena GTX løsningen.
Detaljer:
Kraftig vandrestøvle i nubucklæder med vandtæt GoreTex-membran
Flexfit® for bedre ankelbevægelser
Indersål for god komfort til vandreture med lettere oppakning
2 zone lacing • X-lacing® holder pløsen på rette plads, når du bevæger dig
Ydermateriale: Nubucklæder
Sål: Vibram® Masai
Vægt: 1340 g/par
Farve: Brun (Slate/berry)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran.
Fyld støvlerne ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage). Indimellem bør støvlerne imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør støvlerne rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer. Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Lowa Lavena II GTX støvle, dame Brun (Slate|Berry) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: