Tilbud

Dame KEEN Targhee III Mid WP vandrestøvle, dame Brun (Weiss | Boysenberry) | Vandrestøvler

DKK 976.82 DKK 581.36

Keen vandrestøvle til kvinder Keen Targhee III WP Mid er en velsiddende og komfortabel vandrestøvle, der er skåret til kvinder. Støvlen har Keens ikoniske tåkappe og gode pasform, der giver…

Varenummer: YRR14.CV613736 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Keen vandrestøvle til kvinder
Keen Targhee III WP Mid er en velsiddende og komfortabel vandrestøvle, der er skåret til kvinder. Støvlen har Keens ikoniske tåkappe og gode pasform, der giver dig noget ekstra plads og bredde i forfoden.
Støvlen er et godt valg til alle former for vandring, hvor du ikke går i svært terræn med tung rygsæk. Du vil derfor sætte pris på Targhee III, uanset om du er på hytte-til-hytte vandring i alperne eller Skandinavien eller er på vandretur i dansk bøgeskov.
Funktion og komfort
Targhee III WP MId er opbygget som en klassisk vandrestøvle med masser af gode detaljer.
Snøresystemet er integreret med et bånd, der går ned om hælen og sammen med den solide hælkappe, giver et super godt hælgreb og sikrer, at skoen sidder godt fast uden at ”svuppe”, hvilket er en forudsætning for at undgå vabler. Dertil giver hælkappen og det ankelhøje skaft god støtte, når du går i stenet og ujævnt terræn.
Støvlens overdel er opbygget i smudsafvisende skind og åndbar mesh. Keen Terghee III WP Mid er forsynet med KEEN.DRY membran, der holder dine fødder tørrer, hvis du kommer afsted i vådt vejr eller træder ned i en bæk undervejs.
Komforten sikres af en af en bekvem udtagelig indersål i EVA-skum og en mere stabil sprøjtestødt EVA-mellemsål, der begge bidrager til god stødabsorbering og komfort uanset om du er i skoven eller på jævnt underlag.
Keen All-Terrain ydersålen er i slidstærkt gummi og med en unik 4 mm dyb profilering og er groft mønster, der sikrer godt vejgreb på alle typer af underlag.
I ujævnt terræn beskyttes dine tæer af Keens ikoniske og ekstra kraftige tåbeskyttelse.
Alt i alt er Keen Terghee III WP Mid et godt valg til dig, der vil have alsidig og solid vandrestøvle, der kan bruges til alle dine eventyr i skoven, bjergene eller ved kysten.
Detaljer:
Let vandrestøvle til kvinder
Ekstra plads til forfod og tæer
Ekstra solid og kraftig tåkappe
Overdel i smudsafvisende læder
Vandtæt & åndbar KEEN.DRY membran
Åndbar meshforing
Snøring med integreret justering af hælgreb
Sprøjtestøbt TPU hælkappe
Udtagelig EVA indersål
Stødabsorberende mellemsål i kompakt EVA-skum
Ydersål med High-Traction greb
4 mm dyb profilering af sålen
CleanSport NXT behandling giver mindsker lugtgener
LWG certificeret læder
Farve: Brun (Weiss / Boysenberry)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame KEEN Targhee III Mid WP vandrestøvle, dame Brun (Weiss | Boysenberry) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: