Tilbud

Dame Hestra Loumi Czone skiluffe, dame Sort (Black) | Handsker

DKK 1050.50 DKK 507.00

Ekstra varm og stilfuld skiluffe til kvinder Hestra Luomi er en varm og stilfuld skiluffe til kvinder. Den er en del af Hestras Alpine kollektion og et godt valg til dig, der typisk er af sted på skife…

Varenummer: YRR14.CV613805 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ekstra varm og stilfuld skiluffe til kvinder
Hestra Luomi er en varm og stilfuld skiluffe til kvinder. Den er en del af Hestras Alpine kollektion og et godt valg til dig, der typisk er af sted på skiferie en gang pr. sæson og primært holder dig til – eller i nærheden af – pisterne, og vil have en skiluffe med suveræn pasform, god varme og komfort og et flot design. Luffekonstruktionen gør Luomi ekstra varm, da fingrene i luffen varmer hinanden.
Gennemarbejdet med gode materialer
Skiluffen er skåret med en smallere pasform og passer derfor godt til kvinder, der normalt har lidt smallere hænder. Den er i et karakteristisk design med håndryg i vindtæt og vandafvisende HESTRA APPAS-polyester, der holder hænderne varme og tørre. I håndfladen er anvendt smidigt og slidstærkt læder, der giver godt greb og lang levetid.
Luffen er forsynet med vandtæt og åndende CZone membran, der holder dine hænder tørre, hvis du er afsted på våde skidage – eller bruger lufferne når du bygger snemand i haven.
Den er isoleret med varmt Primaloft Gold, der er blødt og let som dun, men modsat dun bevarer Primaloft Gold de isolerende egenskaber i våd tilstand. Du får dermed en superblød og lækker skiluffe med virkeligt gode isolerende egenskaber. Foret er børstet polyester, der føles blødt og lækkert mod huden.
Omkring håndleddet sikrer neopren manchet og justeringsrem, at luffen sidder godt tæt til.
Alt i et par super lækre skiluffer i den gode kvalitet, der holder dine hænder tørre og varme uanset om du bruger lufferne, når du bygger snemænd eller på disede eller frostklare skidage.
TIP
: Hvis du vil have godt styr dine luffer, når du holder pause eller i liften, kan du med fordel tilkøbe et sæt Hestra fangremme.
Detaljer:
PFC-fri
Håndryg: Vindtæt og vandafvisende HESTRA APPAS-polyester
Håndflade: imprægneret Hairsheep læder
Membran: Vandtæt og åndbar Hestra CZone
Isolering: Primaloft Gold blød polyester, der både er varm, åndbar og isolerende i våd tilstand
Lining: børstet polyester, der er blød og behagelig mod huden
Håndledsmanchet i neopren
Justeringsstrop i læder med knap
Farve: Sort (Black)
Forlæng levetiden på dine luffer
Når du køber et par lækre skiluffer som Hestra Loumi, bør du passe på dem. Det gør du bedst med Hestra læder-balsam, der påføres med en pudseklud eller fingrene og gnides ind til læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine skiluffer og give dem markant længere levetid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Hestra Loumi Czone skiluffe, dame Sort (Black) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: