Tilbud

Dame Hestra Loumi Czone skihandske dame Sort (Black) | Handsker

DKK 750.36 DKK 507.00

Ekstra varm og stilfuld skihandske til kvinder Hestra Luomi er en varm og stilfuld skihandske til kvinder. Den er en del af Hestras Alpine kollektion og et godt valg til dig, der typisk …

Varenummer: YRR14.CV613812 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ekstra varm og stilfuld skihandske til kvinder
Hestra Luomi er en varm og stilfuld skihandske til kvinder. Den er en del af Hestras Alpine kollektion og et godt valg til dig, der typisk er af sted på skiferie en gang pr. sæson og primært holder dig til – eller i nærheden af – pisterne, og vil en have en skihandske med suveræn pasform, god varme og komfort, og et flot design. Handskekonstruktionen giver Luomi et godt greb og da handsken er syet med selvstændige paneler til alle fingrene, får den en enestående pasform og komfort.
Gennemarbejdet med gode materialer
Skihandsken er skåret smalt og passer derfor godt til kvinder, der normalt har lidt smallere hænder. Den er i et karakteristisk design med håndryg i vindtæt og vandafvisende HESTRA APPAS-polyester, der holder hænderne varme og tørre. I håndfladen er anvendt smidigt og slidstærkt læder, der giver godt greb og lang levetid.
Handsken er forsynet med vandtæt og åndende CZone membran, der holder dine hænder tørre, hvis du er afsted på våde skidage – eller bruger lufferne når du bygger snemand i haven.
Den er isoleret med varmt Primaloft Gold, der er blødt og let som dun, men modsat dun bevarer Primaloft Gold de isolerende egenskaber i våd tilstand. Du får dermed en superblød og lækker skihandske med virkeligt gode isolerende egenskaber. Foret er børstet polyester, der føles blødt og lækkert mod huden.
Omkring håndleddet sikrer en neoprenmanchet og justeringsrem, at handsken sidder godt tæt til.
Alt i et par super lækre skihandsker, der holder dine hænder tørre og varme uanset om du bruger handskerne, når du bygger snemænd eller på disede eller frostklare skidage.
TIP: Hvis du vil have godt styr dine skihandske, når du holder pause eller i liften, kan du med fordel tilkøbe et sæt Hestra fangremme.
Detaljer:
PFC-fri
Håndryg: Vindtæt og vandafvisende HESTRA APPAS-polyester
Håndflade: imprægneret Hairsheep læder
Membran: Vandtæt og åndbar Hestra CZone
Isolering: Primaloft Gold blød polyester, der både er varm, åndbar og isolerende i våd tilstand
Lining: børstet polyester, der er blød og behagelig mod huden
Håndledsmanchet i neopren
Justeringsstrop i læder med knap
Farve: Sort (Black)
Forlæng levetiden på dine handsker
Når du køber et par lækre handsker som Hestra Loumi, bør du passe på dem. Det gør du bedst med Hestra læder-balsam, der påføres med en pudseklud eller fingrene og gnides ind til læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker og give dem markant længere levetid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Hestra Loumi Czone skihandske dame Sort (Black) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: