Tilbud

Dame Hestra Heli Ski Mitten, dame Sort | Handsker

DKK 1321.58 DKK 581.36

Klasiske skiluffer til kvinder Luffe-udgave af Hestra’s Heli ski handske til dig, der nemt fryser om fingrene eller ønsker at par ekstra varme luffer til vinter…

Varenummer: YRR14.CV613810 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klasiske skiluffer til kvinder
Luffe-udgave af Hestra’s Heli ski handske til dig, der nemt fryser om fingrene eller ønsker at par ekstra varme luffer til vinterens ture.
Heli ski-luffen er med sine mange detaljer og funktioner det optimale valg, hvis du holder af at udfordre dig selv og dit skiløb i offpisten, er af sted flere gange pr. sæson eller simpelthen vil have det bedste på markedet.
For at sikre et optimalt greb og pasform, er luffen i Eagle Grip-konstruktion, hvor luffen er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og give et sikkert greb.
Luffen har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken luffe eller jakke.
Luffen er lavet i imprægneret gedeskind for at få optimal friktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.
Luffen har varmt, blødt og udtageligt Bemberg fór med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Handsken er kraftigt vandafvisende samt helt vindtæt.
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem.
Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.
Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.
Detaljer:
Klassisk skiluffe til kvinder
Eagle Grip-konstruktion
Snelås og velcrolukke
Karabinhage til ophæng/påspænding af handskerne på eks. rygsæk
”Fangrem” til sikring af handsken om håndledet
Farve: Sort
Materialer:
• Yderhandske i vind-, vandtæt og åndbar Hestra Triton 3-lags polyamid • Håndfladen er lavet i kraftigt koskind, der er ekstremt slidstærkt i håndfladen. Husk løbende at behandle læderet med Hestra Leatner Balm eller tilsvarende, så de vandafvisende egenskaber bevares • Foring: Udtageligt inderhandske i Bemberg-for • PFC-fri Tip: Har du brug for ekstra isolation, kan du med fordel kombinere dine Army Leather handsker med en af vores linere i merinould, der giver dig et ekstra varmeforstærkende lag omkring hænderne.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Hestra Heli Ski Mitten, dame Sort | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: