Tilbud

Dame Fjällräven Vidda Pro Regular bukser, dame Sort (Black) | Vandrebukser

DKK 1022.11 DKK 493.48

Den klassiske Fjällräven buks til kvinder Fjällrävens klassiske Vidda bukser er perfekte til alle form for friluftsliv og giver dig de ekstra gode friluftsoplevelser, som du får når tøj…

Varenummer: YRR14.CV613530 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den klassiske Fjällräven buks til kvinder
Fjällrävens klassiske Vidda bukser er perfekte til alle form for friluftsliv og giver dig de ekstra gode friluftsoplevelser, som du får når tøj og udstyr er i orden.
Den velsiddende buks er skåret specielt til kvinder og er det oplagte valg til aktive kvinder, der er meget i skoven, på vandretur og er perfekt til et allround friluftsbrug.
Perfekt snit og super detaljer
Fjällräven Vidda har et snit specielt til kvinder. Det betyder bl.a. at det er rarere at sidde på hug ved bålet og at buksen også sidder godt under hoftebæltet, når du går med rygsæk.
Derudover er buksen under hvert knæ blevet forsynet med en slids, så du efter behov kan forsyne buksen med Fjällrävens Kneepads, hvilket er genialt, hvis du skal sidde på knæ i kold og fugtig skovbund eller bruger bukserne til vinterbrug.
Kombinationen af Fjällrävens næsten uopslidelige G-1000 væv og de kraftige forstærkninger på knæene og bagen gør, at buksen holder næsten evigt.
Buksen er imprægneret med Fjällrävens egen Grønlandsvoks, der gør den vandafvisende, vindtæt og hurtigtørrende uden at gå på kompromis med, at buksen stadig er let, åndende og behagelig at have på.
Læg dertil et utal af lommer og mulighed for indsnøring ved anklerne, der sikrer at buksen sidder perfekt over vandrestøvlen – og du har opskriften på den perfekte fjeld- og udendørsbuks.
Detaljer:
Fjällräven bukser skåret til kvinder
Forstærkninger på knæ og bagdel
Benlængde Regular 33"
To stiklommer, tre lommer på låret til blandt andet kort, kniv eller økselomme, knivlomme på underbenet og indvendig sikkerhedslomme
Kan trækkes sammen om støvlerne ved benafslutningen
Vægt: 500 gram (str. 38)
Materiale: G-1000 Original (65% polyester / 35% bomuld)
Er behandlet med Grønlandsvoks, for at gøre bukserne lettere vandafvisende
PFC-fri
Farve: Sort (Black)
Tip:
Efter et par ganges vask, kan buksen med fordel genimprægneres med Grønlandsvoks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Fjällräven Vidda Pro Regular bukser, dame Sort (Black) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: