Tilbud

Dame Fjällräven Nikka Curved bukser, dame Marine (Dark Navy) | Vandrebukser

DKK 1362.82 DKK 574.60

Lette og lækre vandrebukser til kvinder Fjällräven Nikka Curved bukser er velsiddende og lette vandrebukser, lavet i en kombination af strækbare materialer og G-1000, der giver dig god…

Varenummer: YRR14.CV613536 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lette og lækre vandrebukser til kvinder
Fjällräven Nikka Curved bukser er velsiddende og lette vandrebukser, lavet i en kombination af strækbare materialer og G-1000, der giver dig god bevægelsesfrihed og bukserne ekstra slidstyrke.
Praktiske bukser, der kan følge dig på alle eventyr
Nikka har alle de detaljer du har brug for; praktiske lommer, forstærkninger hvor det er nødvendigt og en pasform, der godt kan fungere med en afslappet top på en bar.
Pasformen giver i kombination med den megen strech fuld bevægelsesfrihed. Bukserne stritter altså ikke i mod over lårene, når du vil kravle op på den næste sten på bjerget – og de glider ikke ned eller gaber ved lænden, mens du sidder på hug for at fylde vandflasken i junglen.
Det meste af forsiden er vindtæt og ligeledes bagdelen. Bag knæhaserne er bukserne tyndere, så du kan bevæge dig og slippe af med varmen.
Skåret til kvinder
Nikka er skåret i Fjällrävens ”Curved Fit”, der er mere rummeligt over bagdelen, hofter og lår, mens taljen er en smule smallere. Buksebagen og knæene er anatomisk formede, taljen er lavere fortil og høj bagtil; tilsammen giver det en optimal pasform.
Nikka Curved sidder derfor godt og behageligt, uanset om du sidder på hug eller vandrer med fuld oppakning.
Masser af lommer
Nikka er forsynet med masser af gode lommer. På fronten har du to gode stiklommer med lynlås, der er placeret, så du kan komme til dem selv med rygsæk/hoftebælte på. På højre ben er der en stor lårlomme med klap og en mindre indvendig netlomme og på venstre ben en lille benlomme til mobiltelefon eller GPS.
Buksen kommer i "rå" benlængde, så du nemt kan lægge dem op og tilpasse benlængden efter behov. De er men er dog ombukket og stukket fast, så passer længden, kan du sagtens tage dem i brug med det samme.
Detaljer:
PFC-fri
Pasform: Curved
Benafslutning: Raw
Praktiske lommer
Forstærkninger: G-1000® Original; 65% polyester, 35% bomuld
Stretch: 63% polyamid, 26% Polyester, 11% elastan
Vægt: 405 gram (str. 38)
Farve: Marine (Dark Navy)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Fjällräven Nikka Curved bukser, dame Marine (Dark Navy) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: