Tilbud

Dame Fjällräven Keb Eco Shell jakke, dame Brun (Chestnut) | Skaljakker

DKK 1277.64 DKK 615.16

Skaljakke i lækkert design Fjällräven har med deres Keb Eco-Shell lavet en jakke til de mere krævende eventyr. Den vand- og vindtætte j…

Varenummer: YRR14.CV613480 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Skaljakke i lækkert design
Fjällräven har med deres Keb Eco-Shell lavet en jakke til de mere krævende eventyr. Den vand- og vindtætte jakke, kan bruges året rundt og er skåret til kvinder i velsiddende snit, der giver god bevægelsesfrihed.
Keb Eco Shell er fremstillet i strækbart, vand- og vindtætte hardshell-materiale, der er fremstillet i 100 % genanvendt polyester og behandlet med PFC-fri imprægnering, så du roligt kan investere i jakken med grøn samvittighed.
Det slidstærke stof følger kroppens bevægelser og lader fugten slippe ud, når aktivitetsniveauet stiger. Slår vejret om beskytter Keb Eco Shell dig mod regn og vind og den justerbare hætte giver god beskyttelse af ansigtet – også hvis regnen slår over i kold slud eller sne. Hætten er forsynet med en lille skærm og følger hovedets bevægelser, hvilket sikrer et godt udsyn under alle forhold.
Keb Eco-Shell har fuld tovejslynlås, der er beskyttet med stormflap på fronten. Tovejslynlåsen er både god, når du ønsker at få lidt luft ind under jakken, og hvis du har brug for ekstra bevægelsesfrihed til benene f.eks. hvis du cykler eller går opad i stejlt terræn.
Jakken har rummelige brystlommer, der nemt kan tilgås – selv når du er påført klatresele eller bærer rygsæk. Indvendige lommer giver mulighed for opbevaring af mobil eller nøgler.
En tovejslynlås i hver side giver god mulighed for ventilation på de varmere dage. Jakkens nedre kant har snørejustering og der er velcrojustering ved ærmeafslutning.
Alt i alt en super funktionel jakke, der fungerer godt både på fjeldturen og som værn mod elementerne, når du cykelpendler i vinterhalvåret.
Detaljer:
Vand- og vindtæt Fjällräven skaljakke til kvinder
PFC-fri
Materiale: Eco-Shell, 100% genbrugspolyester
Åndbarhed: 26.000 mm
Vandsøjletryk: 30.000 mm
Vægt: 470 gram (str. S)
Farve: Brun (Chestnut)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Fjällräven Keb Eco Shell jakke, dame Brun (Chestnut) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: