Tilbud

Dame Fjällräven Abisko Lite Trousers Regular, dame Grå (Dark Grey) | Vandrebukser

DKK 1001.83 DKK 534.04

Ny favorit buks fra Fjällräven Med Abisko Lite Trekking bukser, har Fjällräven formået at få slidstyrke og lækre detaljer kombineret med relativt lav vægt og komfort til en suveræn buks til sommerbrug på varmere ture. Vi synes faktisk,…

Varenummer: YRR14.CV613552 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ny favorit buks fra Fjällräven
Med Abisko Lite Trekking bukser, har Fjällräven formået at få slidstyrke og lækre detaljer kombineret med relativt lav vægt og komfort til en suveræn buks til sommerbrug på varmere ture.
Vi synes faktisk, at det er Fjällrävens mest alsidige model, så skal du kun have et par turbukser, så er det her altså et rigtig godt bud og vores klare førstevalg! Hvorfor? Læs videre:
Bukserne er lavet primært af G-1000 Lite – samme materiale som det klassiske G-1000, bare en anelse tyndere og i rip-stop så slidstyrken bevares. I knæhaserne og over lænden er der indsat paneler i strecth, hvilket både giver dig en bedre pasform og ekstra god bevægelsesfrihed. Ned langs lårene er der en ventilations-lynlås, som hjælper dig til at komme endnu bedre af med overskudsvarme.
Der er 2 stiklommer/håndlommer og 2 flade lårlommer med lynlås. De er placeret på forsiden af låret, så du dels kan sidde ned med noget i lommerne og dels kan løbe uden, at indholdet svinger som et pendul på siden af dit ben.
Der er findes også en skjult gaiter-krog, så du kan trække buksen godt ned over støvlen og spænde den fast.
God beskyttelse mod sol og myg
Bukserne er oplagt til sommerbrug og brug i varme områder, hvor du gerne vil have ekstra god beskyttelse mod enten sol, krat eller kryb.
G-1000 Lite sætter myggene på hårdt arbejde, samtidig beskytter stoffet effektivt mod stærk sol. Buksebenene er afsluttet med mulighed for ind-spænding, så her kan du også effektivt lukke af for både myg, flåter/tæger, igler og lignende.
Hvis du bruger bukserne til efterårsbrug, kan de – som de mere klassiske Fjällräven modeller – behandles med Grønlandsvoks, så de bliver vindtætte, vandafvisende og hurtigtørrende.
Plads til den kvindelige figur
Denne udgave af Absiko Lite er skåret specielt piger og har derfor lidt mere plads over bagdel, hofter og lår, mens taljen er en smule smallere. Det sikrer at bukserne sidder behageligt på piger og hverken glider ikke ned eller gaber ved lænden.
Dertil kommer at buksebagen og knæene er anatomisk formede og taljen er lavere fortil og høj bagtil. Tilsammen giver dette buksen en optimal pasform og medvirker til, at Abisko Lite sidder behageligt, selv når du sidder på hug eller vandrer med fuld oppakning.
Alt i alt er Abisko Lite et oplagt valg som vandrebukser i de skandinaviske sommerfjelde, men buksen er stadig så afdæmpet i design og udtryk, at du også kan bruge den til hverdag.
Detaljer:
Let fjeldbuks til sommervandring
Skåret specielt til piger
Materialer: G-1000® Lite: 65% polyester, 35% bomuld. / Stretch: 88% polyamid, 12% elastan.
Vægt: 420 gram i str. 38
Lommer: 2 stiklommer og 2 lårlommer med lynlås, den ene med indvendig mobillomme
Farve: Grå (Dark Grey)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Fjällräven Abisko Lite Trousers Regular, dame Grå (Dark Grey) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: