Tilbud

Dame Falke TK2 Wool vandresokker, dame Grå (Smog) | Strømper

DKK 352.87 DKK 202.80

Falke vandresokker til Camino-vandring o.lign. Falke TK2 Wool vandresokker er en bestseller fra Falke, der er anerkendt for deres suveræne pasform, og var de første, der kom på markedet med sokker, der var specielt strikket til højre …

Varenummer: YRR14.CV613828 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Falke vandresokker til Camino-vandring o.lign.
Falke TK2 Wool vandresokker er en bestseller fra Falke, der er anerkendt for deres suveræne pasform, og var de første, der kom på markedet med sokker, der var specielt strikket til højre og venstre fod.
Alle Falkes sokker er strikket med frotté i foden, hvilket minimerer fiktionen mellem fod og sok / støvle. Frottépolstringer giver derudover yderligere stødabsorbering. Tykkelsen på frottéen afhænger derfor af det anbefalede brug.
Falke TK2 Wool vandresokkerne er strikket til kvinder og sidder derfor bedre på en smallere fod. De anbefales til vandring i lettere terræn og med oppakning, der vejer 10 – 15 kg. TK2 sokken har mellemtyk frotte i hæl og tå, der sørger for ekstra stødabsorbering og modvirker friktion mellem fod og sok / støvle, så risikoen for vabler og varme fødder mindskes. Sokkerne er ideelle til Caminovandring, Hærvejen og forlængede weekend- og dagsture.
Falke TK2 Wool er i en kombination af uld og polyamid, der giver dig et par bløde og slidstærke sokker. Sokken indeholder 70% uld, der giver en god isoleringsevne, mens polyamidet tilføjer slidstyrke, så sokkernes levetid forlænges.
Detaljer:
Vandresokker til kvinder
Suveræn komfort til vandring i let terræn. Perfekt egnet til koldere vejr.
Medium polstring giver ekstra beskyttelse og god kontakt og fornemmelse for underlaget
God temperaturregulering og svedtransport grundet det 3-lags design
Designet med højre / venstre sokker og anatomiske tå bokse giver et optimalt fit
Vægt: ca.60 gram pr. par
Materiale: 70% uld / 30 % polyamid
Farve: Grå (Smog)
Vil du vide mere om sokker og hvordan du får mere ud af dit vandrefodtøj med de rigtige sokker og såler, kan du læse vores udførlige artikel og få masser af tips til valg af såler og sokker her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Falke TK2 Wool vandresokker, dame Grå (Smog) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: