Tilbud

Dame Falke SK2 skistrømper, dame Sort (Black-Mix) | Strømper

DKK 490.10 DKK 202.80

Skistrømper til den behagelige tur ned ad pisten Der er intet som en dag med høj sol, nyepreparerede pister og varm kakao i frokostpausen. Dog kan stramme …

Varenummer: YRR14.CV613839 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Skistrømper til den behagelige tur ned ad pisten
Der er intet som en dag med høj sol, nyepreparerede pister og varm kakao i frokostpausen. Dog kan stramme skistøvler og kolde fødder hurtigt sætte sig præg på både komfort og humør.
Falke SK2 skistrømper er top-of-line indenfor "skistrømpekomfort", så når du er afsted, kan du se frem til en endnu bedre skiferie med et par SK2 skistrømper i støvlerne…
Falke SK2 skistrømper er designet med fokus på at give dig den bedst mulige kombination af komfort, støvlekontakt og isolering, så du under alle forhold og til alle former for skiløb har varme tæer og godt styr på skiene.
Unik pasform og suveræn komfort
Falkes skistrømper er kendt for deres unikke pasform, der dels skyldes at strømperne er strikket specielt til højre og venstre fod, og dels er strikket specielt til kvinder, der typsik har en lidt smallere fod end mænd. Derudover er strømperne forsynet med strategisk placerede frottéplostringer på læg, skinneben og fod, hvor trykket fra skistøvlen er størst, og du har derfor har brug for ekstra aflastning. Øverst på skaftet er strømpen forsynet med en høj ribkant, der holder strømpen godt og effektivt fast over støvlekanten, så den sidder helt perfekt hele skidagen.
Strømpen er i 3-lags konstruktion, der giver god svedtransport, så dine fødder bliver holdt tørre, mens uldblandingen sørger for god varme og isolation.
Alt i alt et par suveræne skistrømper til dig, der vil give dine fødder den allerbedste skiferie.
Detaljer
Materialer: 45% polypropylen, 25% akryl, 20% uld og 10% polyamid
Polsting: Medium-stærk
Længde: Knæhøje
Farve: Sort (black-mix)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Falke SK2 skistrømper, dame Sort (Black-Mix) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: