Tilbud

Dame Endura Urban Luminite II cykelregnjakke, dame | Regnjakker

DKK 861.90 DKK 581.36

Gennemarbejdet cykelregnjakke til kvinder Endura Luminite Urban II er en gennemtænkt og funktionel cykelregnjakke, der både tager cykelpendlerne, MTB og motionist…

Varenummer: YRR14.CV613474 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Gennemarbejdet cykelregnjakke til kvinder
Endura Luminite Urban II er en gennemtænkt og funktionel cykelregnjakke, der både tager cykelpendlerne, MTB og motionisterne seriøst og er nøje målrettet mod alt fra de daglige kortere eller længere cykelture i bymiljøer til lange ture i skoven eller på landevejen.
Luminite er i 2½-lags PTFE Protection, der er 100 % vandtæt. Den har et velsiddende og rummeligt snit tilpasset kvinder og klassisk cykelpositur. Her er også rigeligt med rummelighed til de fleste og god plads til et godt varmt mellemlag, hvis du cykler i vinterhalvåret.
Jakken er superlet, så den er virkelig nem at have med, så du har den lige ved hånden, hvis vejret skulle slå om i løbet af turen.
Mange gode detaljer
Luminite Urban II er forsynet med store ventilationsåbninger under armene, der kan trække masser af luft igennem, hvis du har behov for ekstra udluftning.
Af andre gode og gennemtænkte detaljer bør du bemærke justeringsmulighederne i kraven, der giver mulighed for at tæt til, når vinden piber, eller regnen falder.
Det er også et plus med den lidt forlængede ryg, og at der er husket en ledningsudgang fra brystlommen og fundet plads til flere velplacerede lommer.
Dertil kommer en overflod af reflekser, der giver 360 graders synlighed, så du kan føle dig synlig og tryg i morgentrafikken!
Detaljer:
Vand-, vindtæt og åndbar
Reflekser sikrer 360 graders synlighed
Håndvarmerlommer
Napoleons lomme
Justering i håndled, hofte og krave.
Store ventilations åbninger
Let og kompakt – vægt kun 385 gram
Materiale: 2½-lags PTFE Protection membran

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Endura Urban Luminite II cykelregnjakke, dame | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: