Tilbud

Dame Devold Valldal T-shirt, dame Blå (Cameo) | T-Shirts Og Toppe

DKK 537.42 DKK 365.04

Behagelig hverdag – året rundt Devold Valldal er en del af Devolds Lifestyle-kollektion og T-shirten er fremstillet i temperaturregulerende merinould samt tencel. Den er udvikl…

Varenummer: YRR14.CV613638 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Behagelig hverdag – året rundt
Devold Valldal er en del af Devolds Lifestyle-kollektion og T-shirten er fremstillet i temperaturregulerende merinould samt tencel. Den er udviklet forbi du har samme glæde af uldens gode egenskaber til en aktiv hverdag, som du har til et aktivt friluftsliv.
Lifestyle kollektionen er derfor fremstillet i temperaturregulerende merinould og tencel, og der er lagt ekstra vægt på design-detaljerne, så produkterne fremstår med et urbant udtryk, der gør dem til et gode valg, uanset om du skal på studie, kontoret eller hænge ud på din lokale cafe efter en tur i fitness.
Lækker merinould til hverdag
Valldal er i fremstillet i merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov. Valldal er derfor både behagelig og et godt valg til kolde morgenstunder i foråret og lune sommerdage. Ulden er også lun i fugtig tilstand. Du starter dagen derfor ikke dagen i en kold og klam T-shirt, når du har cyklet til arbejde eller studie. Da ulden er naturlig antibakteriel, undgår du ligeledes at din T-shirt kommer til at lugte ubehageligt af sved.
Valldall er i et velsiddende afslappet snit til kvinder, så den passer fint til både jeans og shorts.
Alt i alt er Valldal et supervalg som en ekstra komfortabel T-shirt til brug i hele sommerhalvåret, hvor den både holder stilen og sikrer dig en behagelig temperatur hverken for varm eller kold.
Tencel
Tencel er naturfibre fremstillet af træ-kvas. Materialet har mange gode kvaliteter, men et par nævneværdige er en behagelig følelse mod huden og evnen til hurtigt at suge fugt og afgive den igen.
Materialet har en naturlig bakteriehæmmende evne, som merinould også er kendt for. Der betyder, du undgår svedlugt og ikke behøver vaske så ofte.
Detaljer:
T-shirt i merinould til kvinder
Afslappet snit og velsiddende feminin pasform – perfekt til hverdagsbrug
Flade sømme optimal komfort
Materiale: 70 % merinould / 30% Tencel
Vægt: 150 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Blå (Cameo)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljøet og økonomien.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Valldal T-shirt, dame Blå (Cameo) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: