Tilbud

Dame Devold Tuvegga Air Lange Underbukser, dame Rød (Poppy) | Uldundertøj

DKK 1264.12 DKK 581.36

Innovative merinoulds underbukser til alle vinterens aktiviteter Devold Tuvegga Air underbukserne er et par suveræne og alsidige lange underbukser i merinould, der passer til både højintense aktiviteter som langrend og cykling og tilsvarend…

Varenummer: YRR14.CV613707 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Innovative merinoulds underbukser til alle vinterens aktiviteter
Devold Tuvegga Air underbukserne er et par suveræne og alsidige lange underbukser i merinould, der passer til både højintense aktiviteter som langrend og cykling og tilsvarende, hvor du prioriteter høj åndbarhed. Samtidig får du et par underbukser, der også kan give ekstra god isolation til stillestående aktivitet som jagt, fiskeri eller lejrbrug.
Isolerende og svedtransporterende egenskaber i topklasse
Fidusen er, at underbuksen er vendbar og på den ene side har en glat overflade, der giver dig en tætsiddende underbuks med gode svedtransporterende egenskaber, mens Tuvegga på den anden side er i en 3D strik / konstruktion, der giver flere kanaler med stillestående og isolerende luft.
Den indlysende fordel er at du blot skal vælge, om du har mest brug for de isolerende eller svedtransporterende egenskaber og bare vende buksen, så den passer til det, du i situationen har mest brug for.
Tuvegga er skåret i en tætsiddende pasform. Den høje linning sikrer, at buksen sidder godt i livet, og de dobbelte manchetter ved anklen sikrer ligeledes at buksen ikke ”kryber op”, men sidder godt fast.
Tuvegga er naturligvis i 99% merinould, så du får en blød og lun ”next-to-skin” fornemmelse, uanset hvordan du bruger dine lange underbukser.
Alt i alt er Tuvegga Air et genialt produkt, du vil elske til både de hurtige og langsomme aktiviteter i løbet af vinteren.
Detaljer:
Velsiddende og innovative lange underbukser, der er perfekte til alle former for vinterbrug
Velsiddende feminin pasform
Svedtransporterende og isolerende
Høj linning og god tætsiddende afslutning ved anklerne
Materiale: 99% merinould / 1% elastan
Tykkelse 250 g/m2
Fibertykkelse: Yderside 18,7 mikron
Maskinvask max. 40 grader – undgå brug af tørretumbler
Farve: Rød (Poppy)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Tuvegga Air Lange Underbukser, dame Rød (Poppy) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: