Tilbud

Dame Devold Running Short Tights, dame Sort (Caviar) | Tights

DKK 822.02 DKK 439.40

Velsiddende, korte løbetights til kvinder Devold Running Short Tights er et par korte og velsiddende løbetights til kvinder. Uanset dit niveau og din træningsintensit…

Varenummer: YRR14.CV613579 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende, korte løbetights til kvinder
Devold Running Short Tights er et par korte og velsiddende løbetights til kvinder. Uanset dit niveau og din træningsintensitet vil du sætte pris på de lette Tights i komfortabel merinould, der er helt perfekte, når du er afsted på langtur i både terræn og på asfalt.
Genialt materiale
Uldens naturlige egenskaber gør det tæt på genialt til løbetøj. Om sommeren, når det er varmt, føles ulden kølende og om vinteren, når det er koldt, vil ulden opleves isolerende og varmende. Ydermere er ulden naturligt UV-beskyttende, så det om sommeren giver en naturlig beskyttelse med kraftig sol. At uld er forbeholdt vinteren brug er simpelthen en myte.
Uldens gode egenskaber skyldes, at materialet er hydrofilt og derfor absorberer eller afgiver fugt i forhold til din krops behov.
Uldens hydrofile egenskaber betyder, at materialet kan optage op til 35% af sin egen vægt uden at føles kold og klam.
Endnu en fordel ved ulden er, at det er naturligt antibakterielt og simpelthen lugter markant mindre end løbetrøjer i syntetisk materiale. Ofte kan du nøjes med at hænge dine tights til luftning efter træning, så er den klar til næste tur. Du sparer dermed 3-4 ganges vask, hvilket også er godt for miljø og økonomi…
Perfekt til langtur og trailløb
Devold Running Short Tights har flade ergonomiske sømme og er skåret til kvinder, hvilket gør dem til et godt valg til aktivt brug.
Tightsene er i et tætvævet materiale, der beskytter godt mod vind og vejr. De er skåret, så de giver optimal bevægelsesfrihed, og sammen med merinouldens gode temperaturregulerende egenskaber, gør det dem perfekte til trailløb og langtur, hvor du for alvor vil opleve den ekstra komfort, materialet giver.
Alt i alt en er Devold Running Short Tights et par suveræne løbetights til sommerbrug, du både kan bruge til de kortere træningsture i løbet af ugen og ikke mindst weekendens længere træningsture, hvor du virkeligt får glæde af de ekstra komfortable materiale.
Tightsene fungerer også godt som et ekstra isolerende lag under overtræksbukserne til vintertræning.
Alt i alt en er Devold Running Short Tights et par suveræne løbetights både til de kortere træningsture i løbet af uge og ikke mindst weekendens længere træningsture, hvor du virkeligt får glæde af det ekstra komfortable materiale.
Detaljer:
Korte løbetights til kvinder
Velsiddende pasform
Flade og ergonomiske sømme giver optimal komfort
Bred elastik i livet sikrer at tightsene sidder godt om under træningen
Materiale: 93 % merinould / 7 % elastan
Tykkelse: 300 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Sort (Caviar)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Running Short Tights, dame Sort (Caviar) | Tights”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: