Tilbud

Dame Devold Nordsjø Split Seam Sweater, dame Hvid (Offwhite) | Uldsweater

DKK 1022.11 DKK 574.60

Nydesignet dameversion af den klassiske uldsweater Devold Nordsjö Split Seam er en klassisk kraftig uldtrøje, der i næsten 200 år har hjulpet fiskere og andre, der har arbejdet i det barske klima på og langs…

Varenummer: YRR14.CV613609 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Nydesignet dameversion af den klassiske uldsweater
Devold Nordsjö Split Seam er en klassisk kraftig uldtrøje, der i næsten 200 år har hjulpet fiskere og andre, der har arbejdet i det barske klima på og langs den norske Nordsø med at holde varmen.
Denne re-designede udgave af Nordsjö sweateren er skåret specielt til piger, og vil både holde dig varm under samme ekstreme forhold som langs Nordsøen i efteråret og vintereen og give din garderobe et autentisk twist, så du skiller dig ud i mængden.
Sweateren har ribstrikkede manchetter samt rib i underkant og halsen, der sikrer, at den sidder godt og pænt. Den har en lille silds i den nederste ribkant og er skåret asymetrisk, så den sidder bedre til hverdagsbrug.
Nordsjö er strikket i tyk varm uld, der giver en fantastisk varme og isolerer selv i våd tilstand. Den klassiske uldtrøje fungerer derfor både som en varm trøje yderst eller som et ekstra varmt lag under skaljakken, når kulden virkelig bider.
Alt i alt en klassik og virkelig varm uldtrøje med et lille designmæssigt twist. Perfekt når du på kolde vinterdage har brug for at kravle i noget varmt og hyggeligt.
Detaljer:
Materiale: 100% ny uld
Fiber tykkelse: 32 – 36 micron
Klassisk striktrøje i ren ny uld
Ekstra ribstrik i hals, ærmegab og nederst, så trøjen sidder godt til
Strikket specielt til kvinder
Forvasket uld, der ikke kryber
Farve: Hvid (Offwhite)
Vask og vedligehold
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber tager sweateren ikke lugt og behøver derfor minimal vask.
Vi anbefaler derfor, at du hænger den ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og husk altid at følge vaskeanvisningen og bruge uldvaskemiddel.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Nordsjø Split Seam Sweater, dame Hvid (Offwhite) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: