Tilbud

Dame Devold Norang trøje, dame Blå (Pond | Cameo) | Uldundertøj

DKK 1264.12 DKK 581.36

Behagelig langærmet T-shirt i merinould – perfekt til hverdagsbrug Devold Norang er en lækker langærmet T-shirt, der er en del af Devolds Lifestyle-kollektion, som er udviklet fordi du har samme glæde af merinouldens gode egensk…

Beskrivelse

Behagelig langærmet T-shirt i merinould – perfekt til hverdagsbrug
Devold Norang er en lækker langærmet T-shirt, der er en del af Devolds Lifestyle-kollektion, som er udviklet fordi du har samme glæde af merinouldens gode egenskaber til en aktiv hverdag, som du har til et aktivt friluftsliv.
Lifestyle kollektionen er derfor fremstillet i temperaturregulerende merinould og der er lagt ekstra vægt på design-detaljerne, så produkterne fremstår med et urbant udtryk, der gør dem til et gode valg, uanset om du skal på studie, kontoret eller hænge ud på din lokale cafe efter en tur i fitness…
Lækker merinould til hverdag
Norang er en lækker langærmet T-shirt til kvinder. Den er fremstillet i 100% merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov. Norang er derfor behagelig og et godt valg både til kolde morgenstunder i foråret og lune sommerdage.
Merinould er i modsætning til bomuld ideel til aktivt brug, da ulden både er åndbar og bevarer sine isolerende egenskaber i fugtig tilstand. Du starter derfor ikke dagen i en kold og klam T-shirt, når du har cyklet til arbejde eller studie og fået pulsen op og sved på panden.
Da ulden er naturlig antibakteriel, undgår du ligeledes at din T-shirt kommer til at lugte ubehageligt af sved efter nogle få ganges brug. Du kan faktisk ofte nøjes med at tørre og lufte dine uldprodukter, så dufter de igen frisk og er klar til brug. Det er både nemmere og mere miljøvenligt end vaskemaskinen og gør produkter i merinould geniale til både hverdags- og rejsebrug.
Norang er i et velsiddende afslappet snit til kvinder og passer fint til både jeans og shorts.
Alt i alt er Norang et supervalg som en ekstra komfortabel langærmet T-shirt til brug i hele sommerhalvåret, hvor den både holder stilen og sikrer dig en behagelig temperatur hverken for varm eller kold.
Detaljer:
Langærmet T-shirt til kvinder
Afslappet snit og velsiddende pasform – perfekt til hverdagsbrug
Flade sømme giver optimal komfort
Materiale: 100 % merinould
Tykkelse 150 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Blå (Pond / Cameo)
Maskinvask max. 40 grader – undgå brug af tørretumbler
Vask og vedligeholdelse
Du kan som oftest nøjes med at hænge din merinoulds T-shirt ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask kun hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen med uldvaskemiddel.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Norang trøje, dame Blå (Pond | Cameo) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: