Tilbud

Dame Devold Nipa T-shirt, dame Blå (Night) | T-Shirts Og Toppe

DKK 950.46 DKK 507.00

T-shirt i merinould – ideel hverdagsbrug Devold Nipa Tee er en del af Devolds Lifestyle-kollektion, der er frems…

Varenummer: YRR14.CV613640 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

T-shirt i merinould – ideel hverdagsbrug
Devold Nipa Tee er en del af Devolds Lifestyle-kollektion, der er fremstillet i temperaturregulerende merinould og udviklet fordi du har samme glæde af merinouldens gode egenskaber til en aktiv hverdag, som du har til et aktivt friluftsliv.
Lifestyle kollektionen er fremstillet i temperaturregulerende merinould og tencel. Der er lagt ekstra vægt på design-detaljerne, så produkterne fremstår med et urbant udtryk, der gør dem til et godt valg, uanset om du skal på studiet, kontoret eller hænge ud på din lokale cafe efter en tur i fitness.
Lækker merinould til hverdag
Nipa er skåret til kvinder og er i et velsiddende afslappet snit, så den passer fint til både jeans og shorts og kan bruges til både hverdag og på vandretur.
T-shirten er i merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov. Nipa er derfor behagelig i alle temperaturer og et godt valg til både kolde morgenstunder i foråret og lune sommerdage. Ulden er også lun i fugtig tilstand, så du starter ikke dagen i en kold og klam T-shirt, når du har givet den gas på cyklen om morgenen på vej til arbejde eller studie. Da ulden er naturlig antibakteriel, undgår du ligeledes, at din T-shirt kommer til at lugte ubehageligt af sved.
Alt i alt er Nipa et supervalg som en ekstra komfortabel T-shirt til brug i hele sommerhalvåret, hvor den både holder stilen og sikrer dig en behagelig temperatur hverken for varm eller kold.
Hvad er Tencel?
Tencel er naturfibre fremstillet af træ-kvas. Materialet har mange gode kvaliteter, men et par nævneværdige er en behagelig følelse mod huden og evnen til hurtigt at suge fugt og afgive den igen.
Materialet har den samme naturligt bakteriehæmmende evne, som merinould. Det betyder, du undgår svedlugt og ikke behøver vaske så ofte.
Detaljer:
T-shirt i merinould til kvinder
Afslappet snit og velsiddende feminin pasform – perfekt til hverdagsbrug
Flade sømme optimal komfort
Materiale: 70 % merinould / 30% Tencel
Vægt: 150 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Blå (Night)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Nipa T-shirt, dame Blå (Night) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: