Tilbud

Dame Devold Nibba Hoody, dame Grøn (Forest Melange) | Uldsweater

DKK 988.99 DKK 527.28

Lækker og velsiddende Hoody i merinould Devold Nibba er en velsiddende hoodie til kvinder og fungerer både til aktivt brug som et teknisk mellemlag til skiløb eller vandring og til hverdag som lækker va…

Varenummer: YRR14.CV613600 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker og velsiddende Hoody i merinould
Devold Nibba er en velsiddende hoodie til kvinder og fungerer både til aktivt brug som et teknisk mellemlag til skiløb eller vandring og til hverdag som lækker varm trøje, der fint kan styles med jeans og Chelsea boots til afslappet hverdagsbrug en kold efterårs- eller vinterdag.
Nibba har en lang og slank pasform, god til den høje skandinaviske kropstype. Ligger du normalt mellem 2 størrelser, så anbefaler vi at gå med den største i denne model.
Blød merinould og gode detaljer
Nibba er fremstillet i 100% merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov og bevarer sine isolerende egenskaber i fugtig tilstand, så trøjen ikke opleves kold og klam. Dette gør Nibba behagelig og et godt valg til alle former for aktivt friluftsbrug. Samtidig giver merinoulden dig en blød, behagelig og lun hoody, når du bruger den hverdag.
Hoodyen har glat yderside, der ”arbejder fint sammen” med overtræksjakken og blød børstet inderside, der giver en lækker ”next-to-skin” fornemmelse.
Nibba Hoody har en tætsiddende hætte, der kan trækkes godt op om hovedet så den luner godt om ansigtet, samtidig med at den høje krave luner godt om hals / nakke.
Der er to stiklommer med lynlås.
Detaljer:
Velsiddende Hoody til kvinder
Lang og slank pasform – perfekt til både til aktivt brug og hverdag
Ærmerne har lidt ekstra længde, så de aldrig kommer til at krybe op og efterlade kolde håndled.
Tætsiddende hætte og høj krave
Stiklommer med lynlås
Glat yderside, blød børstet inderside
Materiale: 100 % merinould
Tykkelse 210 g/m2
Fibertykkelse: 17,5 mikron
Maskinvask max. 40 grader – undgå brug af tørretumbler
Farve: Grøn (Forest Melange)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Nibba Hoody, dame Grøn (Forest Melange) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: