Tilbud

Dame Devold Nansen Split Seam Sweater, dame Grå (Grey Melange) | Uldsweater

DKK 1064.70 DKK 513.76

Nydesignet dameversion af den klassiske uldsweater Devolds Nansen sweater er en vigtig del af Devolds arv og historie. Sweateren er opkaldt den berømte nordmand Fridtjof Nansen, d…

Varenummer: YRR14.CV613602 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Nydesignet dameversion af den klassiske uldsweater
Devolds Nansen sweater er en vigtig del af Devolds arv og historie. Sweateren er opkaldt den berømte nordmand Fridtjof Nansen, der – klædt i Devold – i 1888 som den første krydsede Grønlands indlandsis.
Denne opdaterede udgave af Nansens sweater er skåret specielt til piger og vil både holde dig varm under samme ekstreme forhold som Nansen oplevede og give din garderobe et autentisk twist, så du skiller dig ud i mængden.
Sweateren har ribstrikkede manchetter samt rib i underkant og halsen, der sikrer, at den sidder godt og pænt. Den har en lille silds i den nederste ribkant er skåret asymetrisk, så den sidder bedre på piger.
Nansen er strikket i tyk varm uld, der giver en fantastisk varme og isolerer selv i våd tilstand. Den klassiske uldtrøje fungerer derfor både som en varm trøje yderst eller som et ekstra varmt lag under skaljakken, når kulden virkelig bider.
Alt i alt en klassik og virkelig varm uldtrøje med et lille designmæssigt twist. Perfekt når du på kolde vinterdage har brug for at kravle i noget varmt og hyggeligt.
Detaljer:
Materiale: 100% ny uld
Fiber tykkelse: 32 – 36 micron
Klassisk striktrøje i ren ny uld
Ekstra ribstrik i hals, ærmegab og nederst, så trøjen sidder godt til
Strikket specielt til kvinder
Forvasket uld, der ikke kryber
Farve: Grå (Grey Melange)
Vask og vedligehold
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber tager sweateren ikke lugt og behøver derfor minimal vask.
Vi anbefaler derfor, at du hænger den ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og husk altid at følge vaskeanvisningen og bruge uldvaskemiddel.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Nansen Split Seam Sweater, dame Grå (Grey Melange) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: