Tilbud

Dame Devold Lauparen Merino 190 T-shirt, dame Blå | Blå (Moon | Ink | Flood) | T-Shirts Og Toppe

DKK 1250.60 DKK 507.00

T-shirt i merinould til kvinder Devold Lauparen T-shirt er skåret til kvinder og har et velsiddende feminint snit. Den er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug …

Varenummer: YRR14.CV613660 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

T-shirt i merinould til kvinder
Devold Lauparen T-shirt er skåret til kvinder og har et velsiddende feminint snit. Den er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Devold Lauparen Merino 190 T-shirt er i 100% merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet.
T-shirten sidder tæt og behageligt mod kroppen og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig, tør under dine friluftsaktiviteter. Når du er, tør på kroppen holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet. I tillæg til merinouldens gode fugttransportende egenskaber, er T-shirten forsynet med ventilationspaneler i net under armene, så du får maksimal ventilation af kroppen, når du knokler igennem
Skåret til kvinder
T-shirten er skåret specielt til kvinder. Den sidder behageligt tæt og har flade sømme og paneler, så du får optimal komfort, hvis du f.eks. går med rygsæk.
Alt i alt er Devold Lauparen T-shirt en helårsfavorit, der passer perfekt til alle former for udendørsaktivitet uanset om det er vandring, kanotur, klatring, cykling eller vintersport.
Detaljer:
T-shirt i merinould
Skåret til kvinder
Ventilationspaneler under armene
Forlænget ryg
Flade sømme og paneler giver optimal komfort og sikrer god pasform
Farve: Blå / Blå (Moon / Ink / Flood)
Materiale:
100 % merinould
190 g/m2
Fibertykkelse 18,7 mikron
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Lauparen Merino 190 T-shirt, dame Blå | Blå (Moon | Ink | Flood) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: