Tilbud

Dame Devold Lauparen Merino 190 Long Johns, dame Sort (Black) | Skiundertøj

DKK 1149.20 DKK 581.36

Velsiddende Long Johns i merinould til kvinder Hvis du kun vil have et par uldne Long Johns til alle dine friluftsaktivit…

Varenummer: YRR14.CV613661 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende Long Johns i merinould til kvinder
Hvis du kun vil have et par uldne Long Johns til alle dine friluftsaktiviteter er Devold Lauparen Merino 190 Long Johns det oplagte valg. Lauparen kollektionen er nemlig designet til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Devold Lauparen Long Johns er strikket i 100% merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Bukserne sidder tæt og behageligt og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør under dine friluftsaktiviteter. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet.
I tillæg til merinouldens gode fugttransportende egenskaber, har ulden også gode temperaturregulerende egenskaber, så den både holder dig varm i vinterhalvåret og virker kølende, når du rigtigt knokler igennem. Derudover bibeholder merinoulden sin isoleringsevne i fugtig tilstand. Du vil derfor ikke føler dig kold, når du efter en hård tur mod toppen, hvor sveden er kommet frem, holder pause inden nedstigningen.
Buksen er skåret specielt til kvinder. Den sidder behageligt tæt, har flade sømme og paneler, der giver en perfekt pasform, så du har optimal komfort, ligegyldigt om du går med rygsæk eller står på ski.
Alt i alt er Devold Lauparen Long Johns en helårs favorit, der er perfekt til alle former for friluftsliv, uanset om du er afsted i kano, vandrer, cykler eller er afsted på ski.
Detaljer:
Velsiddende Long Johns til allround friluftsbrug.
Skåret til kvinder
Bred og behagelig elastik i livet
Flade sømme
Dobbelt emanchetter ved anklerne sikrer at bukserne sidder godt uden af krybe op
Farve: Sort (Black)
Materiale:
100% merinould
190 g/m2
Fibertykkelse 18,7 mikron
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Lauparen Merino 190 Long Johns, dame Sort (Black) | Skiundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: