Tilbud

Dame Devold Hiking Longs Johns, dame Rød (Beeroot) | Uldundertøj

DKK 839.59 DKK 473.20

Merinould Long Johns til kvinder. Perfekte til allround friluftsbrug Hvis du kun vil have et par uldne Long Johns til alle dine friluftsaktiviteter er Devolds Hiking Long John…

Varenummer: YRR14.CV613703 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Merinould Long Johns til kvinder. Perfekte til allround friluftsbrug
Hvis du kun vil have et par uldne Long Johns til alle dine friluftsaktiviteter er Devolds Hiking Long Johns det oplagte valg. Hiking kollektionen er nemlig designet til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Hiking Long Johns er strikket i 100% merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Bukserne sidder tæt og behageligt og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør under dine friluftsaktiviteter. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet.
I tillæg til merinouldens gode fugttransportende egenskaber, har også gode temperaturregulerende egenskaber, så den både holder dig varm i vinterhalvåret og virker kølende, når du rigtigt knokler igennem. Derudover bibeholder merinoulden sin isoleringsevne, selvom i fugtig tilstand. Du vil derfor ikke føler dig kold, når du efter en hård tur mod toppen, hvor sveden er kommet frem, holder pause inden nedstigningen.
Buksen er skåret specielt til kvinder. Den sidder behageligt tæt, har flade sømme og paneler, der giver en perfekt pasform, så du har optimal komfort, ligegyldigt om du går med rygsæk eller står på ski.
Alt i alt er Devold Hiking Long Johns er en helårs favorit, der er perfekt til alle former for friluftsliv uanset om du er afsted i kano, vandrer, cykler eller er afsted på ski.
Detaljer:
Velsiddende Long Johns til allround friluftsbrug.
Skåret til kvinder
Materiale: 100% merinould
190 g/m2
Fibertykkelse 18,7 mikron
Maskinvask på maksimalt 40 grader, undgå brug tørretumbler
Farve: Rød (Beeroot)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Hiking Longs Johns, dame Rød (Beeroot) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: