Tilbud

Dame Devold Expedition Zip Neck trøje, dame Sort (Black) | Uldundertøj

DKK 1149.20 DKK 581.36

Ekstra varm og højhalset uldtrøje til kvinder Devold® Expediton er tolags undertøj i blød merinould og den varmeste af Devolds kollektioner af uldundertøj. Det er sp…

Varenummer: YRR14.CV613677 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ekstra varm og højhalset uldtrøje til kvinder
Devold® Expediton er tolags undertøj i blød merinould og den varmeste af Devolds kollektioner af uldundertøj. Det er specielt velegnet til hård kulde og afprøvet på flere polarekspeditioner og Devold Expedition holder dig varm og tør, selvom temperaturen er adskillige grader under frysepunktet.
Expedition er bl.a. perfekt til aktiviteter i hård frost som alpint skiløb i Norge, vinterfjeldture og stillestående aktiviteter om vinteren som f.eks. fiskeri, jagt – eller bare en tur på sidelinjen mens ungerne spiller fodbold i vinterkulden!!
Kraftig merinould og gode detaljer
Uldtrøjen er fremstillet i 235 grams metervare med inderside i 100% merinould, der er blødt og rart mod huden og yderside af 90% aquaductbehandlet merinould tilsat 10% polyamid for at øge slidstyrken.
Kombinationen af den kraftige metervare, merinoulden og aquaduct-behandlingen giver Devold® Expedition en høj isoleringsevne og helt unikke fugttransporterende egenskaber. Aquaduct-behandlingen i det yderste lag absorberer fugtigheden fra kroppen gennem det inderste lag og transporterer det til ydersiden, hvor det fordamper.
Denne version af Expedition trøjen er skåret i velsiddende snit specielt til kvinder, har høj hals, der luner godt om hals og nakke og er forsynet med en lang lynlås, der giver ekstra gode muligheder for ventilerer, når du virkeligt knokler. Trøjen er uden irriterende sømme, hvilket gør den perfekt til et aktivt brug som f.eks. vandring eller skiløb.
Tip:
Grundet den kraftige kvalitet fungerer Devold Expedition Zip også fint som en langærmet T-shirt til vandre- eller andet friluftsbrug.
Detaljer:
Langærmet og højhalset uldtrøje til kvinder
Høj hals med lynlås.
Tommelfingerhuller holder ærmet på plads og varmen inde.
Lang ryg.
Brugsområde + 5 °C til minus 50 °C.
235 gram / m2.
Farve: Sort (Black)
Materiale:
Inderside 100 % Merino uld.
Yderside 90 % Merino Uld / 10 % polyamid.
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljøet og økonomien.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Expedition Zip Neck trøje, dame Sort (Black) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: