Tilbud

Dame Devold Duo Active trøje, dame Blå (Flood) | T-Shirts Og Toppe

DKK 778.75 DKK 439.40

Det perfekt valg til en aktiv vinter!! Devold Duo Active er skåret til kvinder og er i en velsiddende pasform, der er perfekt til ak…

Beskrivelse

Det perfekt valg til en aktiv vinter!!
Devold Duo Active er skåret til kvinder og er i en velsiddende pasform, der er perfekt til aktivt brug. Duo Active er det optimale valg til alle former for vinteraktivitet, hvor pulsen kommer op og du vil elske den super funktionelle trøje, uanset om du løber eller cykler på danske stier og landeveje eller udfordrer dig selv med strabadserende skiløb i norske løjper eller på alpine pister.
Genial materiale kombination
Duo Active er strikket i to lag med merinould på ydersiden og ThermoLite på indersiden. De to lag er vævet ind i hinanden så trøjen føles let og tynd – perfekt både som inderste lag eller som en let løbe- eller vandretrøje.
Thermolite er en kunststoffiber, der har optimale fugttransporterende egenskaber, mens ulden på ydersiden har enestående isolerende egenskaber, der holder dig varm, selv om du skulle blive fugtig på kroppen.
Merinoulden har endvidere naturlige antibakterielle egenskaber og trøjen kommer derfor ikke til at lugte ubehageligt af sved efter få ganges brug. Du kan derfor ofte ”nøjes” med at lufte den og behøver derfor ikke medbringe flere sæt undertøj til en uges skiferie.
Ydermaterialets blanding af Woolmark blend godkendt merinould og polyamid giver god slidstyrke som holder år efter år.
Gennemarbejdet produkt
Den runde hals åbning giver masser plads til at have en tyk trøje udenpå eller lukke skaljakken helt uden du skal kæmpe om pladsen ved halsen med din uld undertrøje.
Alt i alt et gennemarbejdet produkt med dobbelte manchetter ved håndled, ekstra længde bagpå og raglan ærmer, der gør, at du får en trøje, som du kun bemærker, når du mangler den.
Detaljer:
Tynd langærmet uldtrøje med merinould på ydersiden og ThermoLite på indersiden
Brede manchetter ved håndled, der sikrer at ærmerne sidder tæt og ikke kryber op
Skåret til kvinder
Svedtransporterende og temperaturregulerende
Naturligt antibakterielt
Perfekt til vinteraktiviteter og hverdagsbrug
Syet med flade sømme
Rund halsåbning
Farve: Blå (Flood)
Vask: Maskine vask 40 grader (Total Easy Care behandlet)
Materiale:
Vægt: 205 gram / m2
Materiale yderside: 80 % Merino uld / 20 % Polyamid
Materiale inderside: 100 % ThermoLite (genanvendt materiale)
Fibertykkelse: 20,5 mikron
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Duo Active trøje, dame Blå (Flood) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: