Tilbud

Dame Devold Breeze T-shirt, dame | T-Shirts Og Toppe

DKK 692.22 DKK 439.40

Uld til aktive kvinder Skal det være let, lækkert og funktionelt til brug både ude og inde – skal det være Breeze. Breeze er strikket i tynd 100 % Total Easy Care merinould. Breeze er det blødeste og letteste beklædning i Devold kollektionen,…

Varenummer: YRR14.CV613664 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Uld til aktive kvinder
Skal det være let, lækkert og funktionelt til brug både ude og inde – skal det være Breeze.
Breeze er strikket i tynd 100 % Total Easy Care merinould. Breeze er det blødeste og letteste beklædning i Devold kollektionen, og er specielt udviklet til dage med behov for let beklædning, der både er svedtransporterende og som holder dig varm, selv om du bliver fugtig på kroppen.
Breeze har et aktivt formskåret snit specielt til piger og er uden irriterende sømme, hvilket gør den perfekt til et aktivt brug.
Den er strikket i tynd merinould hvis isolationsevne og komfortegenskaber langt overgår polyesterundertøjets – og derudover er uld ikke lige så modtageligt overfor svedlugt som kunststofmaterialer. Udover de gode funktionelle egenskaber er Breeze i flotte farver, så du sagtens kan bruge T-shirten til afslappet fritidsbrug.
T-shirten er fremragende til højintense eventyr som løb, cykling vandring osv. eller bare som en let og varm T-shirt til dagligt brug året rundt.
Detaljer:
150 gram / m2.
Skåret specielt til piger
Velegnet til: løb, cykling, skiløb, vandring med og uden rygsæk
Materiale: 100 % Merino uld – fibertykkelse 17,5 micron
Vask og vedligeholdelse: Maskinvask 40 grader – brug gerne uldvaskemiddel. Kan tumbles ved lav temperatur (anbefales ikke).

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Breeze T-shirt, dame | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: