Tilbud

Dame Devold Breeze T-shirt, dame Rød (Beeroot) | T-Shirts Og Toppe

DKK 979.52 DKK 473.20

Let T-shirt i merinould – perfekt til allround sommerbrug Devold Breeze Tee er en del af Devold Breeze kollektion, d…

Varenummer: YRR14.CV613630 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let T-shirt i merinould – perfekt til allround sommerbrug
Devold Breeze Tee er en del af Devold Breeze kollektion, der er den letteste uldserien fra Devold. Serien er specielt udviklet til dage med behov for let beklædning, der både ånder og regulerer kropsvarmen. Samtidig fungerer Devold Breeze også fint som let uldundertøj til kolde vinterdage, hvor du har brug for lidt ekstra isolation på kroppen.
Devold Breeze T-shirten er strikket i tynd 100% Total Easy Care merinould og har et aktivt formskåret snit specielt til piger og er uden irriterende sømme, hvilket gør den perfekt til et aktivt brug.
Den tynde merinould har en isolationsevne og komfort, der langt overgår polyesterundertøj, og da uld er naturligt antibakterielt, slipper du for den ubehagelige og sure svedlugt som kunststofmaterialer hurtigt får, når du bruger ”svedtransporterende” undertøj til f.eks. vandring, skiløb el.lign.
Uldens naturlige egenskaber betyder også at du tit kan nøjes med at lufte din Breeze T-shirt og behøver derfor ikke medbringe mange vandre T-shirts til en uges tur.
Udover de gode funktionelle egenskaber er Breeze i flotte farver, så du sagtens kan bruge T-shirten til afslappet fritidsbrug.
T-shirten er fremragende til højintense eventyr som løb, cykling vandring osv. eller bare som en let og varm T-shirt til dagligt brug året rundt.
Detaljer:
Let T-shirt i merinould
Skåret til kvinder
150 gram/m2
Brugsområde + 20 °C til 0 °C
Materiale: 100 % Merino uld / 17,5 mikron
Farve: Rød (Beeroot)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Breeze T-shirt, dame Rød (Beeroot) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: