Tilbud

Dame Devold Breeze singlet, dame Sort | Uldundertøj

DKK 709.80 DKK 290.68

Let undertrøje / sommertop i merinould Devold Breeze Singlet er en ærmeløs undertrøje i uld til kvinder og er strikket i tynd og blød 100% merinould. Ulden sikrer god åndbarhed samt regulerer kropsvarmen ved aktivitet (køler om somm…

Varenummer: YRR14.CV613674 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Let undertrøje / sommertop i merinould
Devold Breeze Singlet er en ærmeløs undertrøje i uld til kvinder og er strikket i tynd og blød 100% merinould. Ulden sikrer god åndbarhed samt regulerer kropsvarmen ved aktivitet (køler om sommeren og luner efterår/vinter).
Merinoulden i Breeze-serien har fibre med en finhed på 17,5 mikron, som er en af de fineste og blødeste uldkvaliteter, der fås på markedet. Breeze-serien er også egnet til sensitiv hud.
Merionoulden har en permanent naturlig resistens mod bakterie-vækst og lugt, og kan derfor bruges i flere dage uden at lugte. Undertrøjen er fremragende til højintense eventyr året rundt, hvad enten du er til løb, cykling, vandring eller blot skal bruge en let og varm undertrøje til hverdags- eller arbejdsbrug.
Breeze-serien er fremstillet med flade sømme, så undertrøjen kan sidde tæt til kroppen uden at du skal bekymre dig om generende sømme.
Merinouldens unikke egenskaber gør, at undertrøjen opleves kølende på en varm dag, og samtidigt vil den på en kold sommeraften føles lun mod huden.
Detaljer:
Velegnet til temperaturer fra 0°C til +20°C
Kan vaskes i maskine ved 40 grader • Kan tørretumbles ved lav temperatur, men anbefales ikke, da det slider på tøjet
Farve: Sort
Størrelse: S-XL
Materiale:
100% merinould
150 gram/m2.
Uldens fiberdiameter er 17,5 mikron.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Breeze singlet, dame Sort | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: