Tilbud

Dame Devold Breeze Merino 150 T-shirt, herre Orange (Flame) | T-Shirts Og Toppe

DKK 979.52 DKK 473.20

T-shirt i merinould til sommer- og vinterbrug Devold Breeze Tee er en lækker T-shirt i merinould. Den fungerer om sommeren som en funktionel T-shirt til vandrebrug og i vinterhalvåret som et ekstra lunt lag, du kan bruge…

Varenummer: YRR14.CV613628 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

T-shirt i merinould til sommer- og vinterbrug
Devold Breeze Tee er en lækker T-shirt i merinould. Den fungerer om sommeren som en funktionel T-shirt til vandrebrug og i vinterhalvåret som et ekstra lunt lag, du kan bruge til hverdag på et vinterkoldt kontor eller til aktivt under skitøjet eller til vinterløb.
Devold Breeze er strikket i tynd og blød 100% merinould, der sikrer god åndbarhed og regulerer kropsvarmen ved aktivitet (køler om sommeren og luner efterår/vinter). Merinoulden i Breeze serien har finheden 17,5 mikron, og er en af de fineste og blødeste uldkvaliteter, der fås på markedet. Den fine fiber bøjer altid væk fra huden og Breeze kradser derfor ikke, men føles tværtimod blød og behagelig mod huden.
Merionould har en permanent naturlig resistens mod bakterievækst og lugt. Det kan derfor bruges i flere dage uden at lugte.
Devold Breeze Crew er fremragende til højintense eventyr året rundt, hvad enten du er til løb, cykling, vandring eller blot skal bruge en let og varm undertrøje til hverdags- eller arbejdsbrug.
Breeze-serien er fremstillet med flade sømme, så det kan sidde tæt til kroppen uden, at du skal bekymre dig om generende sømme.
Merinouldens unikke egenskaber gør, at trøjen opleves kølende på en varm dag og når det bliver koldere i vejret, vil den føles lun mod huden. Breeze er derfor ideel til brug på forårs- og sommerdage, hvor vejret kan skiftes fra høj sol til overskygget og køligt.
Detaljer:
Let T-shirt i merinould
Velegnet til temperaturer fra 0°C til +20°C
Kan vaskes i maskine ved 40 grader
Kan tørretumbles ved lav temperatur, men anbefales ikke, da det i længden slider på tøjet
Farve: Orange (Flame)
Vægt: 125 g (str. M)
Materiale:
100% merinould – 150 gram/m2
Uldens fiberdiameter er 17,5 mikron
Vask og vedligeholdelse
: Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes at lufte din Breeze trøje – det gør ulden frisk igen. Vask den derfor kun hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen. Som tommelfinger regel sparer du 3-4 vaske, hvilket både er godt for økonomien og pengepungen,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Breeze Merino 150 T-shirt, herre Orange (Flame) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: