Tilbud

Dame Devold Breeze Crew trøje, dame Rød (Beeroot) | Uldundertøj

DKK 1000.48 DKK 507.00

Langærmet T-shirt i merinould til kvinder Devold Breeze Crew er en langærmet T-shirt i merinould til kvinder. Den fungerer om sommeren som en funktionel langærmet T-shirt og i…

Varenummer: YRR14.CV613669 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Langærmet T-shirt i merinould til kvinder
Devold Breeze Crew er en langærmet T-shirt i merinould til kvinder. Den fungerer om sommeren som en funktionel langærmet T-shirt og i vinterhalvåret som et ekstra lunt lag, du kan bruge til hverdag på et vinterkoldt kontor eller til aktivt under ski-tøjet eller til vinterløb.
Devold Crew er strikket i tynd og blød 100% merinould, der sikrer god åndbarhed og regulerer kropsvarmen ved aktivitet (køler om sommeren og luner efterår/vinter). Merinoulden i Breeze serien har finheden 17,5 mikron, og er en af de fineste og blødeste uldkvaliteter, der fås på markedet. Den fine fiber bøjer derfor altid væk fra huden, og Breeze derfor føles blød og behagelig mod huden.
Den tynde merinould har en isolationsevne og komfort, der langt overgår polyesterundertøj, og da uld er naturligt antibakterielt, slipper du for den ubehagelige og sure svedlugt som kunststofmaterialer hurtigt får, når du bruger ”svedtransporterende” undertøj til f.eks. vandring, skiløb el.lign.
Uldens naturlige egenskaber betyder også at du tit kan nøjes med at lufte din Breeze T-shirt og behøver derfor ikke medbringe mange vandre T-shirts til en uges tur.
Devold Breeze Crew er fremragende til højintense eventyr året rundt, hvad enten du er til løb, cykling, vandring eller blot skal bruge en let og varm undertrøje til hverdags- eller arbejdsbrug.
Breeze-serien er fremstillet med flade sømme, så det kan sidde tæt til kroppen, uden at du skal bekymre dig om generende sømme.
Merinouldens unikke egenskaber gør, at trøjen opleves kølende på en varm dag og når det bliver koldere, vil den føles lun mod huden. Breeze er derfor ideel til brug på sommerdage, hvor vejret kan skiftes fra høj sol til overskygget og køligt.
Detaljer:
Let og langærmet T-shirt i merinould
Skåret specielt til kvinder
150 gram/m2
Brugsområde + 20 °C til 0 °C
Materiale: 100 % Merino uld / 17,5 mikron
Farve: Rød (Beeroot)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Devold Breeze Crew trøje, dame Rød (Beeroot) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: