Tilbud

Dame Craghoppers NL Pro II Trouser Regular, dame Brun (Mid Khaki) | Vandrebukser

DKK 1264.12 DKK 581.36

Rejsebukser til kvinder – giver effektiv beskyttelse mod myg og sol Craghoppers Pro II bukser lever op til alle dine krav til et par bukser til rejsebrug under alle forhold. Bukserne er skåret til kvinder og fremstillet i let polyam…

Varenummer: YRR14.CV613538 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Rejsebukser til kvinder – giver effektiv beskyttelse mod myg og sol
Craghoppers Pro II bukser lever op til alle dine krav til et par bukser til rejsebrug under alle forhold.
Bukserne er skåret til kvinder og fremstillet i let polyamid tilsat en smule elastan. De er lette, svedtransporterende, åndbare og strækbare med en super bevægelsesfrihed og rigtig god pasform. Materialet giver bukserne en samlet vægt på kun 285 gram, og de tørrer så hurtigt, at du kan vaske dem på farten og hænge dem til tørre natten over.
Bukserne har fem lommer, heriblandt fire med lynlås og én lomme specifikt til dit kreditkort, som beskytter det mod RFID-tyverier.
Effektiv beskyttelse mod sol og insekter
Bukserne er designet med Craghoppers unikke SolarShield teknologi, der giver en solbeskyttelse svarende til faktor 50 og har fået en NosiLife behandling, der effektivt beskytter dig mod insektbid og stik.
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NL står for NosiLife, der en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Craghoppers NL Pro II bukser er et genialt valg, hvis du gerne vil beskyttes en ekstra gang mod myg, flåter og sol, uanset som du skal bruge en rejsebuks i Asien, let sommerbuks til brug herhjemme eller er afsted i vandre- eller kanotur i Norden i sommerhalvåret.
Detaljer:
Materiale: 94% polyamid / 6% elastan
Rejsebukser til kvinder
NosiLife behandling: Forsvar mod myg og flåter
SolarShield: UPF 50+
Svedtransporterende
Let og hurtigtørrende
5 lommer og heriblandt en RFID-sikret kreditkortlomme
Vægt: 265 gram
Farve: Brun (Mid Khaki)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Craghoppers NL Pro II Trouser Regular, dame Brun (Mid Khaki) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: