Tilbud

Dame Craghoppers NL Cora LS T-shirt, dame Hvid | Blå (Blue Navy Striped) | T-Shirts Og Toppe

DKK 808.50 DKK 358.28

Lækker T-shirt med effektiv myggebeskyttelse Craghoppers NL Cora LS er en langærmet og tynd rejse- / sommerbluse til kvinder. Den er særligt velegnet til rejsebrug i områder, hvor du både vil se godt ud og samti…

Varenummer: YRR14.CV613635 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lækker T-shirt med effektiv myggebeskyttelse
Craghoppers NL Cora LS er en langærmet og tynd rejse- / sommerbluse til kvinder. Den er særligt velegnet til rejsebrug i områder, hvor du både vil se godt ud og samtidig beskyttes mod insektstik og bid.
I områder med malaria og andre insektbårne sygdomme, giver Cora en ekstra sikkerhed og i skoven en ekstra beskyttelse mod flåtbid.
Cora er fremstillet i lette, hurtigtørrende og svedtransporterende materialer, der holder dig tør og komfortabel i varme områder.
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NL står for NosiLife, der en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Alt i alt er Craghoppers NL Cora en lækker og flot T-shirt, der er perfekt til sommer- og rejsebrug og særligt velegnet i områder, hvor risikoen for insektbid og stik og er ekstra høj.
Detaljer:
Langærmet rejse- og sommer T-shirt til kvinder
Svedtransporterende
Tørrer hurtigt
NosiLife behandling giver effektiv beskyttelse mod insektbid og stik
Vægt: 165 gran
Farve: Hvid / blå (Blue Navy Striped)
Materiale:
80% polyester / 20% bomuld

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Craghoppers NL Cora LS T-shirt, dame Hvid | Blå (Blue Navy Striped) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: