Tilbud

Dame Columbia Trailstorm WP vandresko, dame Grå (Graphite Dolpin ) | Vandresko

DKK 1206.66 DKK 581.36

Look som en sneaker – funktion som en vandresko Columbia Trailstorm WP (WaterProff) er en velsiddende vandresko til kvinder. Skoen der skabt til dig, de…

Varenummer: YRR14.CV613767 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Look som en sneaker – funktion som en vandresko
Columbia Trailstorm WP (WaterProff) er en velsiddende vandresko til kvinder. Skoen der skabt til dig, der kombinerer de gode friluftsoplevelser med urbane eventyr. Trailstorm giver dig alle de funktioner og detaljer, du kender fra en god vandresko i kombination med designet og pasformen fra en sneaker til hverdagsbrug. Du får derfor med en Trailstorm en super sko, der både kan bruges til vandreture i bjergene og cafelivet i byen…
God pasform og unikke teknologier
Trailstorm er opbygget med overdel Columbias Navic Fit, der sikrer at skoen sidder godt og tæt på foden. Skoen har overdel i åndbart nylon mesh, der gør den åndbar og komfortabel, hvis du bruger den i sommervarmen.
Skoen er opbygget i bootie konstruktion og indvendigt forsynet med en vandtæt Omnitech membran sok, der holder dine fødder tørre under alle forhold. Dette gør også Trailstorm velegnet, hvis du bruger den i vådt vejr eller på mudrede stier.
Komforten og aflastningen på lange vandreture sikres af mellemsålen i stødabsorberende Techlite+ EVA-skum, der også giver støtte og stabilitet til foden.
Når du bevæger dig på glatte stier eller våde klipper, vil du sætte pris på den innovative Adapt Trax+ ydersål, der med et unikt sålemønster og 4 mm profilering giver et godt vejgreb og fodfæste på alle typer underlag.
Alt i alt er Trailstorm en super fed sko, der både egner sig bybrug og til alle former for vandring med lettere oppakning.
Detaljer:
Let og vandtæt vandresko til kvinder
Vandtæt og åndbar Omnitech menbran
Navic Fit System holder foden godt på plads i skoen
Ghillie snøresystem giver et godt fast hold
Støbt tåkappe beskytter effektivt tæerne mod stød og slag
Techlite+ mellemsål giver god og effektiv stødabsorbering
Adapt Trax ydersål med 4 mm profilering og unikt sålemønster giver godt vejgreb på alle former for underlag
Farve: Grå (Graphite Dolpin )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Trailstorm WP vandresko, dame Grå (Graphite Dolpin ) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: