Tilbud

Dame Columbia SilverRidge Utility Romper Buksedragt, dame Sand (Safari) | Kjoler

DKK 1264.12 DKK 581.36

Perfekt buksedragt til sommerens eventyr Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne…

Varenummer: YRR14.CV613650 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekt buksedragt til sommerens eventyr
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse. Fra sommeren 2023 er produkterne i største muligt omfang fremstillet i genanvendt materiale.
Silver Ridge Utility Romper, er en let og sommerlig buksedragt. Det er perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret.
Buksedragten har en bred elastik i livet, så den tilpasser sig din figur. Den er skåret i et relaxed fit, som gør den dejlig luftig p´å de varme dage. De diskrete stiklommer og brystlommen er gode til småting som kreditkort, solbriller m.m.
Omni-Shade teknologien sikrer effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør Silver Ridge Utility Romper til et ekstra godt valg om sommeren eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Alt i alt er Silver Ridge Utility Romper en lækker og funktionel sommerlig buksedragt, du vil sætte stor pris på når du er på de varme eventyr.
Detaljer:
Let sommer- og rejsekjole
Korte ærmer
Stiklommer
Brystlomme
Elastik i livet
Omni-Wick materiale der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig, tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Farve: Sand (Safari)
Materiale:
100% Genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia SilverRidge Utility Romper Buksedragt, dame Sand (Safari) | Kjoler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: