Tilbud

Dame Columbia Silver Ridge Novelty kjole, dame Blå (Nocturnal Elevation) | Kjoler

DKK 1206.66 DKK 581.36

Perfekt sommer- og rejsekjole Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør lige…

Varenummer: YRR14.CV613645 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekt sommer- og rejsekjole
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse.
Silver Ridge Novelty Dress, er en let sommer- og rejsekjole, der også kan bruges som en lang skjorte eller en let sommerjakke. Det brede brugsområde gør Novelty Dress perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret.
Har du brug for det kan ærmerne nemt rulles op og knappes fast med en lille strop på overarmen, så de ikke ”falder ned”. Kjolen har snøre i livet, så du kan tilpasse faconen og figuren som det passer dig. Den er skåret med et lille ”cut” i siden, der sikrer den godt under alle forhold. De diskret stiklommer og brystlommen er gode til småting som kreditkort, solbriller m.m.
De lange ærmer giver sammen med Omni-Shade teknologien en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør Novelty Dress til et ekstra godt valg om sommeren eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Alt i alt er Silver Ridge Novelty Dress en lækker og funktionel sommer- og rejsekjole, du vil sætte pris på verden rundt.
Detaljer:
Let sommer- og rejsekjole
Lange ærmer, der kan rulles op og fæste med strop
Stiklommer
Brystlomme
Snøre i livet
Omni-Wick materiale der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig, tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Farve: Blå (Nocturnal Elevation)
Materiale:
62% Nylon / 38% Polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Silver Ridge Novelty kjole, dame Blå (Nocturnal Elevation) | Kjoler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: