Tilbud

Dame Columbia Peakfreak Outdry vandresko, dame Brun (Dark | Coral) | Hverdagssko

DKK 1206.66 DKK 581.36

Vandtæt og komfortabel vandresko til kvinder Columbia Peakfreak Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel multisport / vandresko til kvinder. Peakfreak X2 er inspireret af den legendar…

Varenummer: YRR14.CV613779 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Vandtæt og komfortabel vandresko til kvinder
Columbia Peakfreak Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel multisport / vandresko til kvinder. Peakfreak X2 er inspireret af den legendariske ”3 Sisters Marathon” trail rute i Cascade bjergene i Oregon og Columbia har derfor lavet en sko, der på engang er let og stabil, så den lever op kravene på en lang og sej trailrute.
Med Peakfreak har Columbia kombineret komforten og stødabsorberingen fra en løbesko med stabiliteten og robustheden fra vandreskoen. Du får dermed en sko, der er perfekt både som en let vandresko til rejse- og vandrebrug og som en komfortabel og robust hverdagssko.
Super materialevalg og gode løsninger
Skoen er opbygget med Columbias Techlite teknologi, hvor de støttende elementer er flyttet til ydersiden af skoen, og du derfor har de bløde materialer direkte under din fod. Dermed er risikoen for vabler minimeret og komforten helt i top. Techlite teknologien betyder desuden, at skoen løbende tilpasser sig til din fod, så pasformen kun bliver bedre i brug.
Peakfreak X2 skoen har endvidere Columbias Outdry membran, der gør den helt vandtæt, men dog tillader fugt og overskudsvarme at passere gennem membranen. Omni-Grip ydersål giver suveræn trækkraft og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du støder på dine off-road eventyr.
Detaljer:
Vandtæt og åndbar Outdry teknologi
Skåret specielt til kvinder
Udtagelig single-density EVA indersål, som giver stødabsorbering, komfort og støtte
Lavprofileret Techlite mellemsål for smidighed og fleksibilitet
Non-marking Omni-Grip gummi ydersål med en robust profilering.
Vægt: 320 gram
Farve: Brun (Dark / Coral)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Peakfreak Outdry vandresko, dame Brun (Dark | Coral) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: