Tilbud

Dame Columbia Peakfreak Mid Outdry vandrestøvle, dame Sort (Black) | Vandrestøvler

DKK 919.36 DKK 581.36

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder Columbia Peakfreak Mid Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel vandrestøvle til k…

Varenummer: YRR14.CV613724 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder
Columbia Peakfreak Mid Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel vandrestøvle til kvinder. Støvlen er inspireret og designet med udgangspunkt i den populære Peakfreak vandresko, som er solgt i utallige eksemplarer.
Du får med Peakfreak en let og stabil vandrestøvle, der er perfekt til dig, der ikke går med supertung oppakning, men stadig bevæger dig gennem sejt og krævende terræn.
I Peakfreak Mid har Columbia kombineret komforten og stødabsorberingen fra en løbesko med stabiliteten og robustheden fra en vandrestøvle.
Du får dermed en støvle, der er perfekt både som en let vandrestøvle til rejse- og vandrebrug og som en komfortabel og robust støvle til en tur i skoven i al slags vejr.
Super materialevalg og gode løsninger
Støvlens mellemsål er opbygget med Columbias Techlite teknologi, hvor de støttende elementer er flyttet til ydersiden af støvlen. Du derfor har de bløde materialer direkte under din fod. Dermed er risikoen for vabler minimeret og komforten helt i top. Techlite teknologien betyder desuden, at støvlen løbende tilpasser sig til din fod, så pasformen kun bliver bedre i brug.
Peakfreak Mid har endvidere Columbias Outdry membran, der gør den helt vandtæt, men dog tillader fugt og overskudsvarme at passere gennem membranen.
Omni-Grip ydersålen giver suveræn trækkraft og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du støder på dine off-road eventyr.
Alt i alt er støvlen er rigtigt godt valg til spejderbrug, som en kraftig efterårsstøvle til hverdagsbrug eller en let rejsestøvle f.eks. til New Zealand og tilsvarende hvor vejret kan byde på lidt af det hele.
Detaljer:
Vandtæt og åndbar Outdry teknologi
Skåret specielt til kvinder
Udtagelig single-density EVA indersål, som giver stødabsorbering, komfort og støtte
Lavprofileret Techlite mellemsål for smidighed og fleksibilitet
Non-marking Omni-Grip gummi ydersål med en robust profilering.
Vægt: 636 gram (Str. 7½)
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Peakfreak Mid Outdry vandrestøvle, dame Sort (Black) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: