Tilbud

Dame Columbia Newton Ridge Plus vandrestøvler, dame | Vandrestøvler

DKK 1034.28 DKK 581.36

Let allround vandrestøvle til kvinder Columbia Newton Ridge er en let vandrestøvle til kvinder og er velegnet til let vandring som f.eks. Camino, Gendarmstien og til svarende, hvor du går med forholdsvis let oppakning i forho…

Varenummer: YRR14.CV613731 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Let allround vandrestøvle til kvinder
Columbia Newton Ridge er en let vandrestøvle til kvinder og er velegnet til let vandring som f.eks. Camino, Gendarmstien og til svarende, hvor du går med forholdsvis let oppakning i forholdsvis let terræn. Støvlen er ligeledes et godt valg til alle former for aktivt friluftsliv, hvor du er afsted i skoven eller mark, roder med bål og brænde m.m. og vil have lidt ekstra beskyttelse af tæer og ankler.
Vandtæt og komfortabel
Støvlen har en velsiddende pasform og er skåret specielt til kvinder. Den er fremstillet i PU-belagt læder og forsynet med Columbias egen vandtætte / åndende Omni-membran og i en konstruktion, hvor alle sømme er tapede. Den er derfor kraftigt vandafvisende og klarer både dugvåde morgenstunder og vandreture i bygevejr.
Newton er opbygget med en stødabsorberende Techlite mellemsål, der giver god komfort. Ydersålen er en kraftig profileret Omni Grip gummisål, der sikrer et godt fodfæste på glatte eller mudrede underlag.
Alt i alt er Newton Ridge et godt valg som en let vandrestøvle eller som en rigtig slider til spejderen, der gerne vil have en støvle, der både klarer sommerlejren, vandreture i weekenderne og de ugentlige udendørsmøder i vinterhalvåret.
Vedligeholdelse:
Imprægneres efter behov med SpringYard Therapy Waterprofing, for at vedligeholde læderet, sikre lang levetid og bevare de vandafvisende egenskaber.
Detaljer:
Let vandrestøvle til kvinder
Skåret over speciel damelæst, der sikrer optimal pasform på en smallere fod
PU-belagt læder og Omni-tech membran giver gode vandafvisende egenskaber
Udtagelig indersål
Stødabsorberende Techlite mellemsål i EVA, der giver en behagelig og komfortabel støvle også ved brug på hårdt underlag
Kraftig profileret OMNI-Grip gummisål, der giver godt fodfæste på glat eller mudret underlag
Nylonsvang for ekstra støtte og torsions stivhed
Vægt: cirka 800 gram
Farve. Brun (Cordovan / Crown Jewel)
Tip:
Husk et par gode sokker i støvlerne. Gode vandresokker forebygger vabler, er svedtransporterende, så fødderne holdes tørre, og giver god isolation, hvis det er koldt. Vi fører et stort udvalg af vandresokker, så du kan finde lige præcist dem, der passer til dit behov.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Newton Ridge Plus vandrestøvler, dame | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: