Tilbud

Dame Columbia Newton Ridge Plus Amped vandrestøvler, dame Brun (Elk, Mountain Red) | Vinterstøvler

DKK 861.90 DKK 581.36

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder Columbia Newton Ridge Plus Amped WP (WaterProff) er let vandrestøvle til kvinder. Den er velegnet til vandring på Caminoen, Gendarmstien og til svarende, hvor du går med forholdsvis let opp…

Beskrivelse

Let og vandtæt vandrestøvle til kvinder
Columbia Newton Ridge Plus Amped WP (WaterProff) er let vandrestøvle til kvinder. Den er velegnet til vandring på Caminoen, Gendarmstien og til svarende, hvor du går med forholdsvis let oppakning i nemmere terræn. Støvlen er ligeledes et godt valg til alle former for aktivt friluftsliv, hvor du er afsted i skoven, roder med bål og brænde m.m. og vil have lidt ekstra beskyttelse af tæer og ankler.
Vandtæt og komfortabel
Støvlen har en velsiddende pasform og er skåret specielt til kvinder. Den er fremstillet i en solid kombination af kerne- og nubuck læder og har forstærket hælkappe, så støtten er helt i top. Den er forsynet med Columbias egen vandtætte / åndende Omni-membran og i en konstruktion, hvor alle sømme er tapede. Den er derfor kraftigt vandafvisende og klarer både dugvåde morgenstunder og vandreture i bygevejr.
Newton er opbygget med en stødabsorberende Techlite mellemsål, der giver god komfort. Ydersålen er en kraftig profileret Omni Grip gummisål, der sikrer et godt fodfæste på glatte eller mudrede underlag.
Alt i alt er Newton Ridge et godt valg som en let vandrestøvle eller som en rigtig slider til spejderen, der gerne vil have en støvle, der både klarer sommerlejren, vandreture i weekenderne og de ugentlige udendørsmøder i vinterhalvåret.
Vedligeholdelse:
Imprægneres efter behov med SpringYard Therapy Waterprofing, for at vedligeholde læderet, sikre lang levetid og bevare de vandafvisende egenskaber.
Detaljer:
Let vandrestøvle til kvinder
Skåret over speciel damelæst, der sikrer optimal pasform på en smallere fod
Fremstillet i nubuck læder
Omni-tech membran giver gode vandafvisende egenskaber
Udtagelig indersål
Stødabsorberende Techlite mellemsål i EVA, der giver en behagelig og komfortabel støvle også ved brug på hårdt underlag
Kraftig profileret OMNI-Grip gummisål, der giver godt fodfæste på glat eller mudret underlag
Nylonsvang for ekstra støtte og torsions stivhed
Vægt: 780 gram
Farve: Brun (Elk, Mountain Red)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Newton Ridge Plus Amped vandrestøvler, dame Brun (Elk, Mountain Red) | Vinterstøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: