Tilbud

Dame Columbia Labyrinth Loop jakke, dame Sort (Black) | Vinterjakker

DKK 1200.58 DKK 507.00

Let og lækker vinterjakke til kvinder – får dig tør og varm gennem efterår og vinter Columbia Labyrinth Loop er en velsiddende, let og lun efterårs- og vinterjakke til kvinder. Jakken er det perfekt valg til det danske vinterhalvår, der typisk byder på f…

Varenummer: YRR14.CV613449 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let og lækker vinterjakke til kvinder – får dig tør og varm gennem efterår og vinter
Columbia Labyrinth Loop er en velsiddende, let og lun efterårs- og vinterjakke til kvinder. Jakken er det perfekt valg til det danske vinterhalvår, der typisk byder på flere dage med råt og gråt vejr end flotte klare dage med hård frost. Du vil derfor sætte pris på en jakke, der kan klare lidt af det hele og holder dig varm og tør, uanset hvad vejrguderne kaster efter dig.
Jakken er isoleret med syntetisk dun, der er fremstillet af genanvendt polyester og har et godt velsiddende fit, der sikrer, at den sidder godt og tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed, uanset om du sidder på cyklen eller er på weekendtur i skoven.
Unikke teknologier og gode detaljer
Labyrinth er forsynet med Columbias unikke teknologier Omni-Heat™ Infinity advanced thermal reflective og Omni-Heat™ Recycled Synthetic Down, der gør godt isolerende. Ydermaterialet er kraftigt vandafvisende, så du ikke behøver regnjakken eller paraply, hvis du bliver overrasket af en let byge
Jakken har inderlomme til værdigenstande og to gode stiklommer, der både fungerer godt, hvis du skal varme fingrene eller have styr på alle vinterens nødvendigheder som handsker, Buff eller hue. Lommerne kan lukkes med lynlås.
Bemærk i øvrigt de små detaljer som tætsluttende krave og manchetter og enhåndsbetjent elastisk indsnøring i livet og det asymmetriske snit, der sikrer, at jakken sidder godt og flot, uanset om du går tur i skoven eller kaster dig udover styret og tramper i pedalerne på vej til arbejde.
Måske småting, men det er de detaljer, der giver en gennemført vinterjakke, som du virkelig vil sætte pris på i vinterhalvåret.
Detaljer:
Let og vandafvisende vinterjakke til kvinder
Omni-Heat™ Infinity Advanced Thermal Reflective (varme-reflekterende foring)
Omni-Heat™ Recycled Synthetic Down isolering
To stiklommer og inderlomme
Elastisk indsnøring i bund
Farve: Sort (Black)
Materiale:
Ydermateriale: 100% nylon
For: Omni-Heat™ Infinity Advanced Thermal Reflective
Isolering: Omni-Heat™ Recycled Synthetic Down isolering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Labyrinth Loop jakke, dame Sort (Black) | Vinterjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: